Gillar du träning?

Vill du hitta inspiration och träna med massor av glädje för de främsta instruktörerna?
Då är det till Workout Åre som du ska åka! Detta är ett träningsevent där du som deltagare hittar inspiration genom att välja bland några av våra 114 olika föreläsningar och träningsklasser. Alla presenterade av några av de bästa inom träningsbranschen.

 

 

Helpensionspaket

En riktig Workout Åre upplevelse innehåller även upplevelser i form av avkoppling, återhämtning, god mat och tid för att umgås.
Boka ditt helpensionspaket på Holiday Club redan nu!

Boka här

 

2 juni 2017 bjuder vi in till en dag exklusivt för dig som ägare eller chef på gym.

I stolt samarbete med Björn Johansson, skapare av www.gymbusiness.se, presenterar vi i år en dag med fokus på lönsamhet, hållbarhet och utveckling för just ditt företag

Läs mer här

En helt vanlig dag på Workout Åre!

Du vaknar på upp hotellrummet med milsvid utsikt över Åresjön och Renfjället. Smyger ner genom en ännu lugn lobby på väg mot yogasalen där du väcker kroppen sakta och förbereder dig inför dagen. Efter yogan sluter du upp med andra träningsvänner för en energigivande frukost i restaurang Grow och planerar dagens klasser. Sen ett ombyte på rummet och du är laddad för första uteklassen där instruktören ger dig feedback för hur just ditt löpsteg blir mer effektivt.

Kanske hinner du även en föreläsning om ”meningen med livet” innan det är dags för lunchbuffé bara ett stenkast från träningssalarna.  Laddad med energi vågar du sedan testa Crossfit för första gången och därefter en inomhus cykelklass. Avslutar dagens träning gör du med en dansklass som låter dig släppa loss alla sinnen innan du landar inne i bubbelpoolen och Season Spa Sauna.

Med en skön trött känsla i kroppen är det sedan dags att byta om för kvällens temamiddag. Vilken ”sport” just du valde att klä dig i och att benskydden är på, avgjordes av att fotboll var just en av dina favoritsporter. Väl på middagen hamnade du av en slump bredvid en av dina absoluta favoritinstruktörer inom träning och ni pratar trender, ideér och träning medan kroppen igen fylls av ny energi. Sen väntar antingen en skön säng på dig så nära som på andra sidan lobbyn eller så har du ännu lite mer energi och stannar uppe och dansar in natten tillsammans med vännerna innan morgondagen väntar.

Vi vill gärna berätta för dig före alla andra när vi har nyheter!
Här signar du enkelt upp för vårt nyhetsbrev.