För dig som blivande utställare

Information för dig som utställare

Workout Åre var ett av de första träningseventen i Sverige och har årligen växt ända sedan 2007. Under tre fartfyllda och inspirerande dagar har du här chansen att träffa en extremt köpstark och sportintresserad målgrupp.

Varje år deltar över 650 personer, alla med rötter eller intresse i träningsbranschen. Här hittar du gymägare, PT´n, bloggare, influencers, träningsintresserade, instruktörer, föreläsare, företagare inom branchen och många andra med en sak gemensamt. Deras hjärtan klappar alla för träning, hälsa och goda affärer.

Under under Workout Åres tre dagar erbjuds deltagarna att välja mellan över 100 olika träningslasser och föreläsningar, nätverka på de olika middagarna, koppla av i relaxavdelningen och såklart ta del av våra utställares montrar och erbjudanden. Våra deltagare är medvetna och trendintresserade och tar gärna del av det senaste in om branchen samt sprider det de tycker om i sina egna nätverk.

Workout Åre hålls med utgångspunkt på träningshotellet Holiday Club i Åre, här bor du enkelt i samma byggnad som event och utställaryta. Med sin lokalisering just i Åre täcker även eventet inte bara den svenska marknaden utan även en stor del deltagare kommer även från den norska sidan framförallt från Trondheimsregionen.

 

För mer information och bokning kontakta:

Therese Nordfeldt 0730-208083, therese.nordfeldt@workoutare.se

Thomas Berglöf 0730-413151, thomas,berglof@workoutare.se

Begränsat antal platser

Workout Åre

Datum: 25-27 maj 2018
Dessa hittar du på Workout Åre: Träningsintresserade, PT´s, gruppträningsinstruktörer, gymägare, branschföretag, föreläsare, bloggare, influencers,
Hemsida: workoutare.se