Inspiration Day – En dag att inspireras och träffa andra företag och människor inom olika branscher!

Inspiration Day – 24 Maj 2019 på Holiday Club

Ta med dig hela företaget och låt dig inspireras – 4st föreläsningar i absolut toppklass!

08.30 – Kaffe & mingel
09.15 – Emma Igelström
10.30 – Wolfgang Pichler
11.45 –  Lunch
13.00 – Niclas Berg
14.00 – Kaffe & Mingel
14.30 – Per Holknekt
15.30 – Slut

Pris: 1795 kr inkl. Kaffe och Lunch

Inspirations day arrangeras av Workout Åre och Östersunds Fotbollsklubb

Niklas Bergh

– Världens enklaste svåra grej

 – Niklas Bergh har arbetat med kommunikation i olika former i över 20 år. Senast var han med och startade företaget Zound Industries som gick från ingenting till en halv miljard i omsättning och distribution i över 100 länder. Där drev Niklas kommunikation och varumärken så som Urbanears och Marshall i rollen som creative director. Kommunikation är lika viktigt som det är svårt. Att nå ut, få folk att lyssna och reagera är ofta avgörande för att lyckas. Ändå är världen alldeles full med budskap som helt misslyckas med sin uppgift.

Per Holknekt

 – Det är hans gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Du får ta del av känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

 

 

Emma Igelström


Emma Igelström är en av våra mest meriterade och framgångsrika simmerskor i Sverige. I sin föreläsning talar hon om den tuffa resan för att hamna högst upp på pallen och livet efter idrotten.

Under sin karriär tog Emma Igelström 5 VM-guld, 13 EM-guld och slog hela 7 världsrekord. Hon kan nu efter sin idrottskarriär även titulera sig en uppskattad och efterfrågad föreläsare.

Emma Igelström förälskade sig tidigt i simningen där hon fick en stor nytta av sin stora vinnarskalle. Detta skulle vara början på ett vinnande koncept. Under sin aktiva karriär har hon tagit en mängd medaljer och slagit flera världsrekord. Hon blev dessutom den första kvinnan under 30 sek på 50 meter bröstsim. Hon visar oförglömliga TV-ögonblick som ger gåshud. I sin föreläsning berättar Emma bland annat om den hårda träningen, hur det var att ofta vara på resande fot och känslan av att vinna.

Efter sin aktiva karriär som idrottare drabbades Emma av en identitetskris. Hon beskriver i sin föreläsning hur det är att gå från idrottens värld där hon befunnit sig i hela sitt liv till att anpassa sig till ett mer ”vanligt liv”. Under flera år hade Emma problem med psykisk ohälsa i form av ätstörningar, alkoholism och självmordstankar. En kväll slutade det med att hon hamnade på sjukhuset vilket blev startskottet att komma tillbaka och börja leva igen.

 

Wolfgang Pichler

– No Limits – simply hard work.

Wolfgang Pichler – En legend inom skidskytte och en stor ikon med en diger meritlista som tränare för det svenska skidskyttelandslaget 1995-1998. Mellan åren 1998 och 2002 var han personlig tränare åt Magdalena Forsberg. Säsongen 2010/2011 var han enbart tränare för de svenska damerna.  Sedan 2015 är Pichler tillbaka som tränare för det svenska skidskyttelandslaget.

2007 fick Wolfgang Pichler ta emot Sportspegelpriset på den Svenskaidrottsgalan för sina insatser med det svenska skidskyttelandslaget.

Kuriosa: Pichlers främsta meriter som skidskytt är en 19:e plats i världscupen och en andraplats i de tyska mästerskapen. Som längdåkare var han under en tid med i det tyska b-landslaget och nådde en fjärdeplats i de tyska mästerskapen som bäst.

För mer information eller om ni som företag vill ha faktura kontakta:

Peter Boije
Mobil: 070-5813199
Email: peter@workoutare.se