Åsa Fornander

Åsa har skapat och lanserat tre egna koncept, AfHo, Dance Detox Flow och Barre Move  – tillsammans med Maria Olofsson. Utöver det undervisar hon i dans och yoga och till vardags hittar du henne på SATS och på House of Shapes i Stockholm.
Åsa har jobbat tätt med NIKE under många år som NIKE Master Trainer och hon har presenterat på events över hela världen.  Hon arrangerar en egen Dansresa till NYC varje höst – samt Dance Detox Retreat två ggr/år i här i Sverige.

Hemsida: www.asafornander.com

 

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?
Åh, vad svårt – det finns många. Men min dansresa till NYC brukar bjuda på flera klasser där alla möjliga känslostormar triggas igång: skratt, tårar, gåshud, lyckorus för att nämna några. J
Vi hade flera magiska morgonklasser i central park och den första morgonen så var alla lite högtidliga, och kanske nervösa… och vi körde igång samtidigt som solen gick upp och staden vaknade, sirener kombinerat med måndagsstressade New Yorkers var soundtracket. Helt plötsligt springer en väldigt glad hund in i vår grupp och rycker en handduk från en av våra deltagares väskor, och då blev det direkt så tillåtande – och befriande, som jag tycker all träning ska vara.