Åsa Björke & Felicia Öjemark Wiik

Felicia:
Med Jumping Fitness® har det varit kärlek från första ”studsen”:) 
Jag kan bara inte låta bli att älska denna träningsform!!
Styrkan i Jumping Fitness® ligger i att det både är en så krävande OCH skonsam träning på samma gång(!) Denna grymma kombination i takt till musiken gör att jag fylls av ren lycka varje gång jag leder klassen! Och det är där Vi möts – i den gemensamma kraftsamlingen som tar oss till nästa nivå och tillsammans upplever Vi den ultimata kicken! 

Workout Åre – Nu kör vi!!

Det visste du inte om mig?!

Jag är konstnär och yrkesverksam keramiker sedan 27 år. I min medverkan i ”Halv Åtta Hos Mig” 2013 serverade jag gästerna broccolisoppa i egendesignade skålar:)

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Min häftigaste träningsupplevelse så här långt är Anna Hammarströms koncept ”The Big Bang”BollnäsEss 2018, då Jag och Emil Persson ledde en kombinerad SpeedJumping och Spinning klass med 90 deltagare(!). Fullt ös i 50 min där alla efter halva tiden fick byta från matta till cykel och vice versa. Sjukt jobbigt och fantastiskt roligt!!!

Åsa:

Jag älskar att vara instruktör och är otroligt glad att jag hittade Jumping Fitness. Det är ett av de häftigaste pass jag någonsin upplevt. Den energin och lyckan jag känner när jag ser mina kunder är helt fantastiskt.  Denna skonsamma träning passar många och alla kan jobba på sin nivå.

För mig är det viktigt att se alla deltagare i en klass. Jag hoppas du känner dig nyfiken på Jumping Fitness och kommer på något av passen under konventet.

Det visste du inte om mig:

Jag kan prata som Kalle Anka!

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse:

När jag i sista minuten bestämde mig att ställa upp i CykelVasan, min make hade anmält sig tidigare. Jag startade i sista startledet (min man startade flera timmar innan), solen sken och det var en underbar tur i skogen mot Mora. Jag blev så lycklig att jag klarade hela sträckan. 

När jag närmade mig Mora Parken var jag överlycklig och vid målgången ropade min man ”Du klarade det!” Den känslan att mentalt och konditionsmässigt lyckats cykla alla dessa mil gjorde mig så stolt