Ali Khaldi

STAC Elittränare, Personlig Tränare, Cert. Kostrådgivare. Driver gymmet Mind2Muscle Training Center i Sollentuna, Stockholm.

Under de senaste 20 åren fystränare inom främst hockey och fotboll, där mitt syfte alltid är att optimera atleten för aktuell idrott med högsta prioritet på att utveckla moderna explosiva och skadefria atleter.
Som Personlig Tränare utvecklar jag enligt samma filosofi motionärer/elitmotionärer att nå sin maximala kapacitet och atletism med en skadefri grund.

Jag bidrar med min gedigna erfarenhet, över 45 år i träning, både från min egen träning och som fystränare/PT. Jag (och många med mig som varit i gymet sedan 80-talet) har, pga. okunskap, gjort så många grundläggande misstag i min gymträning som jag har fått betala priset för långt senare i form av skadebekymmer, detta har nu blivit en styrka i mitt arbete.

Mina pass “Goodbye Stifness by RAD” är rörlighetsträning genom Self Myofascial Release.

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Eftersom det är en ”oändlig” massa år av träning jag har bakom mig finns såklart en massa sköna upplevelser men det som direkt kommer upp i huvudet är när jag som 17-åring, 1982, äntligen tog 100 i bänk😊. Det var stort, en grymt stor gräns som sprängdes….;-)