Anna Williamsson

Som instruktör ser jag mig som inkännande, tillåtande och med ett mål att alla ska känna sig välkomna. Du som deltagare på mina klasser ska kunna lägga prestationerna åt sidan och lyssna på din kropp och vart du mentalt befinner dig för dagen. Jag är din guide men också din största supporter. Jag älskar att blanda lek och allvar där vi får möjligheten att uppleva hela vårt känslospektra tillsammans.

Mest minnesvärda träningsupplevelse:

Jag har så oerhört många minnesvärda upplevelser att lyfta fram och Workout Åre är definitivt en av dem: med all underbar gemenskap, den fantastiska miljön och så många magiska individer på ett och samma ställe. Obeskrivligt vackert.

Annars är en upplevelse att minnas när jag skadade mitt korsband under min fotbollskarriär. Dock blev det inte tillräckligt skadat för att opereras. Detta begränsade mig något enormt och jag blev helt enkelt ingen bra fotbollsspelare. Självklart skapade detta en stor frustration hos mig när jag inte kunde lita på mitt knä och jag slutade spela fotboll. När min tränare sedan ringde och övertalade mig att vara med på nästkommande match sa jag ändå ja med avsikt att få korsbandet avslaget för att då äntligen få en operation. Sagt och gjort så gav jag allt i matchen och backade inte i en enda närkamp. Korsbandet gick till slut av helt men på något sätt kunde jag ändå fortsätta att spela och stod dessutom för en bra insats. Jag fick sen min operation och åtta månader senare var jag tillbaks på planen igen, starkare än någonsin. Jag tror det säger en hel del om mig som person med min envishet och inställning. 😊