Anna Williamsson

Anna jobbar till vardags som platschef och instruktör på Nordic Wellness i Göteborg och är för andra året i rad med som presentatör på Workout Åre. Instruerar i Yoga, Bodyattack, Bodystep, GRIT, Bodypump, SPRINT, Bodybalance och Les Mills Core för tillfället och är utbildad licensierad Personlig Tränare. Har i yogabagaget  med sig Global Yoga, Yoga Nidra, Yin Yoga samt Personlig Tränare nischad till yogans värld.  Har även varit utbildare i Yoga  och Core.
Jag drivs av människors utveckling och av att se att de uppnår det de strävar efter med sin träning. Fokus ligger alltid på mina deltagare där mina klasser ska kunna utövas av alla, vana som nybörjare. Jag tycker om att blanda eldig power med det motsatta i form av lugn och total avspänning, som att återspegla kontrasterna i livet. Min devis är att inte ta sig själv på för stort allvar utan gå på känsla och våga både upptäcka och leka.

Mest minnesvärda träningsupplevelse:

Förutom Workout Åre då såklart, de gånger jag varit med som både deltagare och presentatör, så har jag ett stort härligt arkiv av positiva träningsupplevelser. Att med en vänster sida av kroppen som efter en olycka blev förlamad under en period till att med målfokus och en tro på att allt är möjligt kunna bli instruktör i runt femton olika koncept. Det är för mig idag något jag känner oerhört stor tacksamhet och glädje över. Varje koncept jag utbildats i har varit ett bevis på hur stor viljans kraft kan vara. Annars är minnesvärda upplevelser alltid den delade glädjen, klienter och deltagare som klarar saker de inte trodde var möjligt. Möten där vi kämpar och krigar tillsammans men också vågar vara sårbara och öppna i en gemenskap. Det är coola kontraster som skapar fantastiska ögonblick man inte kan planera i förväg.

Passbeskrivningar:

Även här handlar mina pass om kontraster. I yin möter vi lugnet och stort fokus ligger på att sätta sig själv på omladdning och låta kropp och sinne återhämta sig. I Dynamisk Flow yoga handlar det mer om en sprakande eld där vi frigör våra inre energier och får svettas och kanske till och med både skratta och gråta tillsammans.