Ari Lipponen

En beskrivning av dig som instruktör

Jag verkligen älskar att instruera. Jag har jobbat som instruktör sedan 1996 och instruerar i mer eller mindre allt du kan tänka dig. Har sedan 2007 haft instruerandet som mitt heltidsjobb med mellan 20-25 klasser i veckan. Väldigt många timmars erfarenhet med andra ord:)
Att göra träningen kul och rolig för deltagarna är något jag själv tycker jag är riktigt vass på. Förutom kul träning levereras professionalism, tydlighet, effektivitet och självklart NÄRVARO. 

Mest minnesvärda träningsupplevelse

Ett tillfälle som jag alltid kommer att tänka på då någon frågar om just ”mest minnesvärda träningsupplevelse” är när jag för några år sedan deltog på en Hot-yogaklass på en riktig lyxig studio i LA (Los Angeles). Jag var helt fokuserad på det jag gjorde och hade fullt upp med att överleva då det var otroligt varmt och relativt intensivt. Blev irriterad då det plötsligt dyker upp en kvinna som slänger ner sin yogamatt precis intill min, 15 minuter efter att vi startat klassen. Otroligt frustrerande!
Men, när jag ser att det är Jane Fonda som står intill mig försvinner irritationen totalt. Jane Fonda? Resten av klassen var jag upptagen med att snegla på Jane.