Ari Lipponen

Jag verkligen älskar att instruera. Jag har jobbat som instruktör sedan 1996 och instruerar i mer eller mindre allt du kan tänka dig. Har sedan 2007 haft instruerandet som mitt heltidsjobb med mellan 20-25 klasser i veckan. Väldigt många timmars erfarenhet med andra ord:)

Att göra träningen kul och rolig för deltagarna är något jag själv tycker jag är riktigt vass på. Förutom kul träning levereras professionalism, tydlighet, effektivitet och självklart NÄRVARO. 

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Ett tillfälle som jag alltid kommer att tänka på då någon frågar om just ”mest minnesvärda träningsupplevelse” är när jag för några år sedan deltog på en Hot-yogaklass på en riktig lyxig studio i LA (Los Angeles). Jag var helt fokuserad på det jag gjorde och hade fullt upp med att överleva då det var otroligt varmt och relativt intensivt. Blev irriterad då det plötsligt dyker upp en kvinna som slänger ner sin yogamatt precis intill min, 15 minuter efter att vi startat klassen. Otroligt frustrerande!

Men, när jag ser att det är Jane Fonda som står intill mig försvinner irritationen totalt. Jane Fonda? Resten av klassen var jag upptagen med att snegla på Jane. 

Passbeskrivningar

Cardio Fusion
– Häng med på en rolig och fysiskt utmanande konditionsklass som är koreograferad till musiken och ger dig enormt mycket energi! High impact från den gamla skolan blandas med moderna övningar och en riktigt härlig musikupplevelse. Räkna med mycket svett och skratt!

Rhythm Ride
– Välkommen på efterfest i cykelsalen där vi skapar en riktig partystämning med laser, rök och medryckande musik! På cykeln kommer du att få visa dina bästa moves, så dyk upp i din mest dansvänliga outfit och gör dig redo att släppa loss!

Latin Footwork
– Den här klassen är ett måste för dig som gillar latinamerikansk dans och i synnerhet salsa, bachata och merengue! I denna solodansklass tränar vi på rytmik, body movement och stegkombinationer till härlig och medryckande musik. Här kan du räkna med några roliga koreografiska utmaningar!

Bodywork
– I Bodywork bjuder vi på ett härligt flow av styrke- och rörlighetsövningar i takt till musiken. Kom och bli starkare och smidigare med oss!

HIIT it!
– Frisk luft och hård träning – kan det bli bättre? I den här högintensiva intervallklassen får du en riktig energiboost när vi tar oss ut och utmanar oss med den egna kroppen som redskap