Åsa Björke

En beskrivning av dig som instruktör

Jag driver Träningsvarvet i Hudiksvall där jag kör flera klasser varje vecka.  Att utvecklas som instruktör är viktigt, våga vara nyfiken och utmana sig själv.  Det har blivit många olika      utbildningar genom åren, bland annat Bodybalance, Bodystep, Jumping Fitness, Yinyoga instruktör. Det är en fantastisk upplevelse att få inspirera kunderna i både svettiga intensiva pass och i lugna avslappnande pass.Att hitta sin roll och leverera som instruktör är spännande, det viktiga är att kunden är i fokus. Jag vill att alla ska känna sig välkomna och våga testa olika pass.

Hitta glädjen!

Mest minnesvärda träningsupplevelse

Den 19 november i år arrangerade jag och Felicia Öjemark Wiik ett Big Jumping Party. Det var över 100 jumping mattor som blev bokade direkt, känslan att få erbjuda så många kunder detta event var fantastiskt! Tillsammans med flera olika Jumping instruktörer från olika städer i landet, höll vi igång i 3 timmar!
Temat på partyt var glitter och glamour, och det var många som kom utklädda! Vi hade ett företag som byggde upp scen och hjälpte oss med ljud och ljus, det blev en magnifik upplevelse.

Det här blir ett återkommande event.


Pass-/föreläsningsbeskrivningar

Jumping fitness är en rolig, effektiv och skonsam träningsform på små studsmattor. Passet passar alla åldrar, från nybörjare till elitidrottare. Du kommer snabbt märka resultat på din kondition, styrka, balans, flexibilitet. Det är skonsamt för knä, höft och rygg. Mattan tar upp 70% av stötarna. Jumping Fitness är tre gånger så effektivt som joggning. På ett pass förbränner du mellan 600-1000 kalorier.