Barre Move-utbildning 22/5!

Dela gärna inlägget med vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Nu finns möjligheten att utbilda dig till Barre Move-instruktör i samband med årets Workout Åre! Oavsett om du vill börja instruera Barre Move eller om du vill fördjupa din egen träning, så får du en heldag med teknik, rörlighet, flow, kommunikation med utgångspunkt i konceptet Barre Move.

Barre Move är ett gruppträningskoncept, grundat av Åsa Fornander och Maria Olofsson – och lanserades officiellt i början av 2015.

Inspirationen till den här klassen kommer främst från balett, funktionell träning och flexibilitet/yoga. Under en klass får du träna igenom hela kroppen på ett effektivt och funktionellt sätt.

Utbildningen innehåller teori och praktik i funktionell träning/dans/balett/yoga/rörlighet samt ledarskap och kommunikation. Efter genomförd och godkänd utbildning blir du licensierad Barre Move-instruktör. Du betalar ingen licens utan köper uppdateringar på klassen/releaser för 500kr/gång 4 ggr/år.

Praktisk info

Datum: Fredag 22 maj

Plats: Holiday Club Åre

Tid: 08:30-15:45

Pris:

Ordinarie pris: 2 500 kr (ex moms) per person.

Deltagare vid WOÅ betalar endast 1 800 kr ex moms!

Är ni flera från samma anläggning som önskar delta, kontakta gärna Maria Olofsson eller Åsa Fornander.

Anmälan är lika med betalning av kursavgift, så om du vill delta – skicka ett mail med fakturaunderlag till någon av oss nedan:

Maria Olofsson; inspiration@mariaolofsson.se
Åsa Fornander; asa@asafornander.com