Cecilie Brand Lanneborn

Välutbildad, allsidig, Norskt energiknippe som har lång erfarenhet från många olika träningsgrenar.
Var med från starten då Sats grundades i Norge, Oslo 1995.
Under en 10-års period jobbade jag på LA-Fitness i Pasadena/Los Angeles som PT coach och instruktör. Idag driver jag min egen verksamhet, Studio Fit & Fab i Täby-Stockholm. Där tränar du i en personlig miljö, individuellt eller i mindre PT-grupper.

Cecilie har en extrem passion för träning och en unik förmåga att individanpassa övningar. Hennes energi lyser om henne och smittar av sig”
”Cecilie skapar klasser med en otrolig variation av bra övningar , hennes pass är tuffa, utmanande, funktionella och fulla av kontraster”

Mest minnesvärda träningsupplevelse?

Jag fick ett önskemål att skapa ett Vasalopps-pass för ett gäng som inte kunde vara med i Mora. Resultatet blev, Storbilds TV, pulsmätare, blåbärsoppa, spurtpriser och ett gym fullt av cyklar, roddmaskiner, stakmaskiner, slamballs, hopprep, skivstänger, gummiband, vikter i alla dess former.
Vi kämpade tillsammans i 4:24:36 timmar tills Andreas Nygaard gick i mål som vinnare.
Så mycket pannben, energi, endorfiner och glädje!   

Fit&Fab med Miniband.

Med detta effektiva träningsredskap kör vi ett pass med övningar för hela kroppen. Du kommer garanterat att få upp pulsen, känna dina djupa magmuskler och en brinnande känsla i rumpan!
Du har säkert testat att träna med gummiband tidigare men nu tar vi detta till nästa nivå.
All in #motnyamål.   

Fit&Fab med Loopband

Med detta effektiva träningsredskap kör vi ett pass med övningar för hela kroppen. Det finns fantastiskt många övningar man kan utföra.
Jag bjuder på ett tufft, härligt och effektivt pass där flåset, balansen och styrkan blir satt på prov. Många av övningarna utförs i par. Var med och kör #motnyamål