Christin Rose og Kristian Strand

Vilka är vi som instruktörer:

Vi är gifta och trivs väldigt bra i alla aktiviteter tillsammans, sommar som vinter. Uteträning är något av det finaste vi har. Vi drivs av att hjälpa andra till en bättre vardag genom kost och träning. Vi är tränare i bungee och baseball, och vi kör träningsklasser i tabata, bootcamp och styrka. Som instruktörer är vi energiska och älskar att motivera och sprida glädje i våra klasser. För oss är det viktigt att alla, oavsett nivå, trivs och känner sig sedda. Vi ser varje individ och ger alternativ när det behövs, så att alla kan känna den goda känslan. Vi älskar att bidra till energiska och bubbliga pass, där glada hormon sprider sig. Det är bara när du ler (eller gör en grimas) som du tar in allt du har 🙂

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Jag tror att det måste vara på en träningsresa i Spanien. Där vi hade en fantastisk bungee-session i solnedgången på stranden. Det var helt enkelt helt magiskt med ett fantastiskt gäng.

Passbeskrivningar

Bungee
Vi använder den fantastiska bungee-resåren och kör ett intervallpass där vi växlar mellan styrka och kondition. Här får du känna träningsglädje, Smile puls, syra och att jobba i team samtidigt som du ser hur mycket du kan använda denna resår till, både inne på ett gym men även ute i parken, på banan, i trädgården eller vart det än är.