Felicia Öjemark Wiik

Träning är min stora passion i livet!
Att upptäcka nya rörelser och övningar tillsammans med MUSIK känns nästan som en evig källa till inspiration.

Jag älskar att jobba med många olika funktionella träningsformer där jag också ständigt utvecklar egna varianter av träningskoncept.
Med mina utbildningar som bas skapar jag egna klasser där jag försöker anpassa både rörelser och tempot till deltagare med olika behov och olika åldrar.

På Träningsvarvet i Hudiksvall leder jag ca 20 klasser i veckan.
Det är en betydelsefull del av min vardag att få möta många olika människor med olika förutsättningar, som ger så mycket av sig själva och som dessutom ger Mig så mycket tillbaka!

– Workout Åre – Nu kör vi!!!

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Vi har precis haft Nordens största ”Big Jumping Party®” i Hudiksvall, 19 november 2021. En fantastisk upplevelse med team från hela Sverige och inte mindre än 120 deltagare!!!

Passbeskrivning

Jumping®

Detta är en fantastiskt rolig, effektiv och skonsam träningsform på studsmattor. Träningen passar alla åldrar, från nybörjare till elitidrottare. Du kommer snabbt märka resultat på din kondition, styrka, balans, flexibilitet och det stärker dessutom benstomme och leder. Det är skonsamt för knä, höft och rygg då studsmattan tar upp 80 % av stötarna. Jumping® är tre gånger så effektivt som jogging. Det beror på de konstanta variationerna i gravitation, där fler än 400 muskler spänns och slappnar av samtidigt. Det är fler än de flesta konditionssporter. Jumping® är ett fantastiskt komplement till löpträning. Ger ökad spänst och ett starkare och effektivare löpsteg.
Jumping® sätter igång lymfsystemets livsviktiga cirkulation vilket både skyddar mot sjukdomar och stärker kroppens immunförsvar. Ett JUMPING® pass förbränner mellan 600-1000 kalorier.

Utöver detta genererar träningsformen mängder av glädje och endorfinkickar!

HIPS ’N’ HOOP by Felicia

Här får Du chansen att förena nytta med renaste glädje!!!
Felicia Öjemark Wiik har inspirerats av den oemotståndliga trenden med Hula Hoop-träning (Rock-ring) som med stor variation av övningar aktiverar både de mindre musklerna, som t ex nedre delen av ryggen, samtidigt som hela kroppen sveps med. Medans du får en ökad kroppskännedom och stabilitet så stimuleras midjan av en lättare massage som frigör endorfiner och ger dig en underbar lyckokänsla! Med Hips ’n’ Hoop så trimmar du midjan, stärker balansen och ökar din smidighet med snabbt resultat. Dessutom är klassen uppdelad med en mängd olika styrkeövningar för ben och armar där rockringen också används som ett ”vanligt” träningsredskap.
Hips ’n’ Hoop innebär således stor variation med roliga övningar till en superskön musikmix som får tiden att flyga fram! Rockringarna vi använder är större, tyngre och optimerade för denna typ av träning, vilket innebär att det är lätt för vem som helst att få den i snurr!

Let’s Hoop!