Välkommen till Workout Åre 2018                                                   

Registrering /infodisk öppen:

Fredag 25:e maj från 12.00, Lördag 27:e maj från 07.00, Söndag  28:e maj från 07.30

Klassbiljetter och reservplatser:

Eventuella lediga platser finns att tillgå i infodisken. Klassbiljetter kan bytas från fredag 12.00, då även registrering och anmälan öppnar. Om du väljer att inte delta på vissa klasser som du bokat ber vi dig att snarast återlämna dessa biljetter och ge plats åt andra som önskar delta.

Biljetten måste medtagas till klassen. Vi ber dig komma i god tid. 5 minuter innan klassen börjar mister du din plats och vi fyller på med väntande.

Samlingsplatser

Träningsarenorna har alla egna samlingsplatser, se skyltning. Uteklasser samlas utanför entrén. Lokalerna Solskog och Snöljus och Cykelsalen hittar ni på våning 3, en trappa upp från lobbyn. Föreläsningssalen ligger i yttre delen av restaurangen. Huvudarenan Schibsted Arena har ingång direkt från lobbyn.

Mässans öppettider

Fredag 15-19, Lördag 8-18, Söndag 8-15

Mässan finns både i Schibsted Arena samt lobbyn våning 3. Här kan du få hjälp av massörer och naprapater, köpa träningskläder till mässpriser, se nyheter inom träning etc.

Måltider – Nya restaurang Grow
För dig som bokat helpensionspaket ingår måltider enligt följande:

Frukostbuffé serveras i Grow mellan 07:00 – 10:00

Fredag middagsbuffé 19:00 – 21:30

Lördag samt söndag lunchbuffé  11:30 – 14:00

Lördagskvällen bjuds det in till middagsbuffé och underhållning med tema och mingel från 19:30, insläpp 20:00.

Hotellet tipsar här om att förköpa drinkbiljetter i receptionen redan under dagen. Ev specialkost på grund av allergier meddelas receptionen på hotellet på info.are@holidayclub.se

För dig som ej bor på hotellet, finns möjlighet att köpa näringsriktig mat i anslutning till arenan. Kvällsmåltiderna måste förbokas, (gäller ej er som har boendepaket på Holiday Club där det ingår) detta görs i hotellreceptionen. Begränsat antal platser.

Obs! Medtagen matsäck får ej ätas i hotellet eller lobbyn.

Kläder efter väder

I fjällen växlar vädret snabbt. För er som ska träna på utomhusklasser rekommenderar vi att ni tar med ett varmt ombyte, gärna skalkläder för att kunna plocka av eller på efter behov. För er som ska springa på fjället under toppturen rekommenderar vi höga strumpor då det är en del snö kvar. Åresjön är ännu fylld av smältvatten så även för er som ska köra klasser på sjön är bra kläder att rekommendera.

Dusch/ Omklädning

Passa på att njuta och varva ner mellan passen. I priset ingår inträde till bad, gym och relaxavdelning. Här finns även omklädningsrum med låsbara skåp.

Öppet mellan 06.00-24.00 för omklädning.

Morgonsim 06.00-10.00, Upplevelsebadet

Öppet 10.00-21.00, Saunaworld 11.00-21.00, Gym 06.00-24.00

Toaletter

Finns på plan 1 och på plan 3 i lobbyn (förbi hotellreceptionen) samt inne i omklädningsrummet i badavdelningen.

Vatten

Hämtas enklast på toaletter, alternativt i dryckesautomaterna i Schibsted Arena samt utanför Solskog.

Fotografering samt sociala medier.

Helgen dokumenteras av våra fotografer och dessa bilder kommer att användas i marknadsförigssyfte genom sociala medier, annonsering och hemsida för Workout Åre och anläggningen.

Sjävklart uppmuntrar vi er gärna till att fota, skriva och sprida er fantastiska helg hos oss. Tagga gärna även med #workoutare

Tänk puls!

Under helgen kommer Polar att finna på plats för att ta din träning ett steg längre. För att komma åt allt behöver du gå in på denna länk nedan för att skapa ett konto i Polars Webbtjänst, Polar Flow. Detta är för att du skall få ut det mesta av dessa klasser då vi kör med pulsmätning/pulsregistrering där man ser hur man anstränger sig, vad man har för % av sin maxpuls, vilken puls man ligger på, vilken pulszon man befinner sig i samt hur mycket energi man förbrukar. Instruktören/presentatören kan då även coacha hela klassen på ett bra sätt utifrån pulszoner och ansträngning hos deltagarna. Dessutom kan man direkt efter avslutad klass logga in med sin mejl och lösenord i denna webbtjänst och se sin klass och sin träningsdata där och även i appen med samma namn, Polar Flow i sin telefon. Man ser bara sin egen träningsdata där så klart.

Om man redan har en produkt från Polar eller köper en på Workout Åre så är det samma pulsband där som vi använder i vårt pulssystem och då har man redan ett konto i vår webbtjänst som man då använder och loggar in med på pulsklasserna på Workout Åre.” https://flow.polar.com/register

Ta med dig Workout Åre hem!

Cyklar, yogamattor och övrig utrustning, som använts endast under eventet, kan alla köpas privat eller av företag till förmånliga priser. Kontakta infodisken för mer information om respektive utställare eller kolla in http://workoutare.se/are/erbjudanden

Hoppas att ni kommer att ha en underbar helg med oss.

// Marianne, Therese, Thomas