Samarbetsmöjligheter

Bli samarbetspartner till Workout Åre

Workout Åre är ett tredagars träningsevent i Sveriges största fjällsportort Åre. Ett event som sedan sin start 2007 ständigt ökat i deltagarantal och blivit ett av träningsbranchens mest erkända och uppskattade träningsevent. Under tre fartfyllda och inspirerande dagar har du här chansen att träffa en extremt köpstark och sportintresserad målgrupp. En av våra största styrkor är att vi genom vårt unika geografiska läge lockar till oss deltagare ifrån både Sverige och Norge.

Workout Åre hålls med utgångspunkt på Copperhill Mountain Lodge i Åre, här bor du smidigt i samma byggnad som event och utställarytor.

Varje år deltar över 650 träningsintresserade människor. Här hittar du bland annat gymägare, personliga tränare, bloggare, influencers, träningsintresserade, instruktörer, föreläsare, företagare inom branschen och många andra med en sak gemensamt. Deras hjärtan klappar alla för träning, hälsa och business.

Under under Workout Åres tre dagar erbjuds deltagarna att välja mellan över 100 olika träningsklasser och föreläsningar, nätverka på de olika middagarna, koppla av i relaxavdelningen och såklart ta del av våra samarbetspartners produkter, tjänster och erbjudanden. Våra deltagare är trendmedvetna och tar gärna del av det senaste in om branschen samt sprider det de tycker om i sina egna nätverk.

Vilka målgrupper hittar ert företag hos oss?

  1. Den aktivt tränande och köpstarka personen (huvudsak i åldern 25-55 år), som väljer att träna för att må bra och se bra ut. En person som, genom att satsa både ekonomiskt och tidsmässigt, gör ett aktivt val för sin hälsa och sitt utseende. Könsfördelning ca 75% kvinnor och 25% män.
  2. Den inspirerande instruktören/tränaren som behöver ett inspirerande event med de senaste klasserna och träningsformerna, med möjlighet att se de kommande trenderna inom träning och hälsa.
  3. Gymägare och andra professionella och i kring träningsbranschen. Dessa ser Workout Åre som en plats för nytänkande och nätverkande, här finns chansen att både upptäcka nya produkter, visa upp nyheter samt nätverka.

What’s in it för Er som samarbetspartners?

Som samarbetspartner till Workout Åre har Ni stora möjligheter att presentera nyheter, produkter och tjänster på plats före, under och efter eventet.

Utställningsytor

På Workout Åre finns ert företag hela tiden i träningens direkta närhet. Det gör det enkelt för deltagarna att göra köp och vi upplever våra målgrupper som medvetna och köpstarka. Att kunna sälja produkter och tjänster på plats ser vi som en extra service till deltagarna. Förutom utställningsytor finns möjligheten att bidra med föreläsare till föreläsningsprogrammet eller instruktörer/tränare till det omfattande träningsschemat.

 

Workout Åre i snabba siffror

  • Årligt deltagarantal 650–750 personer 
  • Deltagare kommer ifrån: Norge 35% Sverige 65%
  • 9 parallella träningsarenor
  • 19 000 kvadratmeter hotell
  • Beläget 730 meter över havet
  • Något ton bananer….

 

För mer information kring samarbetsmöjligheter, vänligen kontakta:

Peter Boije
Mobil: 070-581 31 99
Email: peter@workoutare.se

Workout Åre

Datum: 27-29 maj 2022
Dessa hittar du på Workout Åre: Träningsintresserade, personliga tränare, gruppträningsinstruktörer, gymägare, branschföretag, föreläsare, bloggare och influencers,
Hemsida: workoutare.se