Kristin Andersson

Jag älskar mötet med människor i gruppträning. Att vi alla, oavsett bakgrund och erfarenhet får vara ”som vi är och där vi är i nuet med träningen”, alla svettas, alla gör sitt bästa och allt är ok! Så för mig är ”teamkänslan” och den inkluderande miljön otroligt viktig samtidigt som känslan i musiken kan få oss att känna massa känslor, få oss att träna hårdare än vad vi faktiskt upplever för att upplevelsen av musiken, träningen och gemenskapen får oss glömma tid och rum.
Jag är en klassisk grupptränings-nerd som älskar många olika former av träning så oavsett om vi sitter på en cykel, står på en yoga matta, rockar ett dansgolv eller hjälper varann lyfta vikter så är jag där och älskar allt!

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Att få besöka Les Mills Auckland City Gym, kärnan där företaget som jag jobbar för grundades 1968. Att få resa dit och vara en del av framtida Les Mills produktion för nya gruppträningspass var riktigt mäktigt! Att få se med egna ögon ett gym som kör BODYATTACK 06:30 en vardag morgon med 200 deltagare som en ”vanlig klass” och det samtidigt pågår 5-6 andra klasser samtidigt på gymmet, jag har aldrig upplevt så häftig energi på ett gym någonstans, någon gång så tidigt på morgonen!!!

Passbeskrivningar

– LES MILLS CORE
– BODYBALANCE
– BODYATTACK