Lise-Lotte Herlung

En beskrivning av dig som instruktör

Jag har arbetat som professionell, utövande dansare och artist i hela mitt vuxna liv. Jag är utbildad dansare och showartist vid The Urdang Academy i London och Bårdar Academy i Oslo.

Jag har även en lång karriär inom träningsbranschen, där jag har arbetat som gruppträningsinstruktör i 23 år, och har min utbildning som gruppinstruktör och personlig tränare från Norges idrottshögskola.

Mitt enda och största mål när jag undervisar är att förmedla och sprida glädje och inspirera och motivera rörelse genom musik och dans. Jag brinner för att dans som träningsform ska vara rolig, erkänd och ett nödvändigt erbjudande inom fitnessbranschen! Dans kan vara för alla, och något många tycker om – kom, häng med och “gå vilse” med mig in i dansens värld i en timme eller två!”

Mest minnesvärda träningsupplevelse

Workoutåre 2022!!! Vi var 100 stycken som dansade tillsammans i samma rum – efter många år där vi inte har kunnat göra detta var det en helt euforisk upplevelse! Låt oss skapa samma MAGIC under Workoutåre 2023!