Lise-Lotte Herlung

Jag har arbetat som professionell, utövande dansare och artist i hela mitt vuxna liv. Jag är utbildad dansare och showartist vid The Urdang Academy i London och Bårdar Academy i Oslo. Jag har även en lång karriär inom träningsbranschen, där jag har arbetat som gruppträningsinstruktör i 23 år, och har min utbildning som gruppinstruktör och personlig tränare från Norges idrottshögskola.

Inom gruppträning är dans och rörelse till musik min största passion och passion! Jag har en enorm entusiasm och engagemang för att kommunicera dans och den positiva känsla av mästerskap som en bra dansklass kan skapa. Dans kan vara för alla – och det är så viktigt att det finns bra dansklasser lättillgängliga, i nivå med all annan gruppträning! Jag har alltid haft som mål att sprida glädje och energi, inspirera och motivera till rörelse genom musik och dans och har därför i alla år arbetat för att dans som träningsform ska vara rolig, uppmärksammad och ett nödvändigt erbjudande även inom träningsbranschen! Dans är träning för både ”kropp & hjärna”!!!

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

I mitt yrke som showartist och dansare har jag haft många upplevelser på scener med publiken i hallen, men ingen erfarenhet kan slå de gånger jag har fått presentera BodyJam på scenen i Globen under LesMillsLive. Det är helt unikt att köra en dansklass med SÅ många människor på en gång, som rör sig tillsammans och osar av energi och dansglädje! Det är precis DEN energin du får av att dansa med andra i en stor grupp som gör att du vill göra det igen och igen!

Passbeskrivningar

80’s DanceAerobic:
Old school aerobicsdans för uptempo 80-talshits. Hur coolt är det inte med rätt 80-tals danssteg?! Bygger koreografi steg för steg och sätter ihop det till en finallåt! Nivå: ALLA, enkla steg sammansatta till en rolig koreografi, passar både nybörjare och de som har dansat tidigare.

StreetDance:
Inspirerad av dansstilar som street/funk/hiphop. R&B/funkmusik med lite svalare/lägre beat. Bygger koreografi steg för steg och sätter ihop en sista låt. Nivå: MEDIUM, för dig som har dansat något tidigare.

GirlStyle:
”Flickaktig” koreografi för musik av kvinnliga artister! Bygger koreografi steg för steg och sätter ihop en sista låt. Nivå: LITE AVANCERAD, för dig som är van att ta steg/koreografi – både killar och tjejer;)