Managers Only

OBS! Vi har valt att flytta premiären av Managers Only ett år fram i tiden och välkomnar er till Åre maj 2018 istället!

 

Välkommen till Workout Åres ”Managers only”!

2 juni 2017 bjuder vi in till en dag exklusivt för dig som ägare eller chef på gym.

I stolt samarbete med Björn Johansson, skapare av www.gymbusiness.se, presenterar vi i år en dag med fokus på lönsamhet, hållbarhet och utveckling för just ditt företag.

Sponsorer och föreläsare som ni kommer träffa under dagen är Brian Van Den Brink från TechnoGym, Jonas Lissjanis från Sportsclub Education.

Program :

Fredagen den 2 juni 2017.
10.00 – Incheckning
10.15 – Välkomnande med efterföljande föreläsning

Rätt fokus levererar rätt lönsamhet.
Vad tror du krävs för att dubblera din omsättning och drastiskt förbättra din livsstil? Känner du frustration
och en känsla av att inte räcka till? Vad vi säljer och hur vi ”paketerar” vår produkt förändras hela tiden.
Har DU full koll på strategin för hur din gymverksamhet skall utvecklas imorgon och nästa år?
I denna presentation ger Björn dig insikt om vad som är ”rätt fokus” och snabbaste vägen till framgång!

11.15 – Förmiddagsfika

11.25 – Föreläsning
Design av en framgångsrik marknadsföringsplan!
Lär dig analysera var dina kunder kommer ifrån. Ta del av metoderna som ger dig ett säljande budskap. Hur skall Du på bästa sätt arbeta för att maximera interna och externa kampanjer? Björn lär ut de mest kostnadseffektiva marknadsföringskanalerna och ger tips på hur Du utvecklar en årlig marknadsföringsplan.

12.15 – Lunch i Holiday Clubs nya Restaurang Grow – där det gröna köket ligger i fokus

13.20 – Föreläsning
Sälj – lär dig systemen som skapar den rätta tillväxten!
Ta del av en steg för steg presentation som först leder dig genom helheten i ett försäljningssystem. Därefter poängteras de viktigaste beståndsdelarna som – anledningen bakom ”behovsanalysen”, hur Du skall utforma en ”prispresentation” samt de bästa metoderna för att komma till ”avslut”. Ett måste för Dig som vill överleva framtidens kamp om kunderna.

14.20 – Eftermiddagsfika

14.30 – Föreläsning
Retention – hur du behåller en medlem ”för evigt”!
Varför slutar 30 – 40 % av dina medlemmar årligen? Alla gym inser vikten av att jobba med kundtrohet och förlänga perioden då en medlem stannar som kund. Vilka åtgärder ger bäst resultat? Är det nya fina maskiner? Rätt formade träningsprogram? Kompetent och serviceinriktad personal? Analysera fakta och utveckla en egen ”actionplan” som skapar mer trogna kunder.

15.30 – Summering och slut

16.00 – Träningseventet Workout Åre startar!

19.30 – Nätverksmiddag med paneldebatt för ”Managers Only”

Pris 1495:- per person ex moms

Inkl utbildning, nätverksmiddag inkl dryck, för och eftermiddagsfika samt lunch.

Anmälan via info@workoutare.se senast 5 maj

I anmälan anges:
Namn på deltagare
Företagsnamn samt org nummer
Faktureringsadress
Telefonnummer

Presentation – om Björn Johansson.
Björn Johansson är nu inne på sitt 26:e verksamhetsår inom branschen för träning och hälsa. Björn är en före detta VM-deltagare, landslagsman och Svensk Mästare inom friidrott. Genom idrotten fick han stipendium som möjliggjorde 5 års studier på the University of Texas at Austin till ”exercise physiologist”. Efter utbildningen flyttade Björn tillbaks till Sverige och startade sin karriär i branschen för träning och hälsa 1991. Sedan dess har han startat, ägt och varit operativt verksam i ett flertal företag som – Studio Aktiverum, instruktörsutbildningsföretaget  Fitness Industry Alliance, Fitness Invest, Form och Figur samt MBM – moderna business möte.

De senaste 17 åren har Björn haft full fokus att som ”lönsamhetskonsult” arbeta med kommersiella gym inom område som management, marknadsföring, försäljning och kundtrohet. Björns idéer, verktyg och system har inspirerat och implementerats på över 400 av Nordens mest framgångsrika verksamheter inom branschen för träning och hälsa. Björn har alltid jobbat efter ambitionen att ständigt utvecklas och att göra det där lilla extra för att inspirera och leda andra till framgång. Han är uppskattad föreläsare med uppdrag såväl i Norden som i England, Tyskland och Portugal. Utöver konsultverksamheten driver Björn branschens enda b2b hemsida. Detta är en mötesplats för dig som vill tjäna pengar på att driva gym – www.gymbusiness.se