Marica Nordqvist

Jag är gruppträningsinstruktör på STC och en av de som har stora äran att få vara med och starta upp den nya klubben på Hötorget i Stockholm.

För mig står mina magiska deltagare i fokus, att få skapa en gemenskap med de där vi tillsammans kan släppa allt som har med måsten att göra och bara dansa. Det är i dansen som jag har min bakgrund och att få möjligheten att dela denna kärlek med massa underbara människor är helt klart det bästa i livet. Mina klasser ska vara ett safe-space där man tillåts att 100% få vara sig själv, det finns ingen prestige, inga krav bara vi och musiken. Självklart ska det svettas också, så hos mig bjuds det på både glädje och rejäl träning i ett härligt paket. Varje klass avslutas med en ”Nu kör vi all in”-finallåt för att maxa ordentligt innan nedvarvningen.

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Åh det finns ju så många, men ett minne jag alltid kommer bära med mig är när en av mina absolut första deltagare utbildade sig till Zumba instruktör och sedan körde en låt på min klass. Wow hade så mycket gåshud och glädjetårarna bara sprutade, det var så magiskt att se henne skina som den strålande sol hon är.

Passbeskrivningar

Zumba® Fitness

Danskonceptet som är älskat över hela världen! Vi dansar till olika rytmer från hela världen med ett fokus på latinamerikansk musik. Detta är en riktig dansfest med mycket träningsglädje. 

Flow & Glow

Nytt danskoncept som tillåter dig vara den stjärna som du verkligen är. Vi dansar till diverse olika rytmer med fokus på fierce females musik så som Beyonce. Varje låt har en ny unik koreografi med en hel del inspiration från feminine vibe och hip hop.