Martin Lidberg

En beskrivning av dig som instruktör

Martin Lidberg är den tidigare Världsmästaren i brottning som under många år arbetat inom träning och hälsa. Han är certifierad fystränare och mentalcoach och har genom åren släppt flera träningsböcker och medverkar i tv-program där han coachat deltagare till att nå sina mål.  Martin är en mycket eftertraktad inspiratör, via sina föreläsningar och inspirationspass och är även känd av svenska folket som brottaren som vann Let’s Dance.

Mest minnesvärda träningsupplevelse

När jag inför OS i Athen tränade i Ukraina och skulle bestiga ett av Ukrainas högsta berg utan mat och vatten på snabbast möjliga tid i 40 graders värme. En idiotisk utmaning men som ändå blev ett minne för livet när jag stod där högst uppe på toppen och förstod att allt är möjligt.


Pass-/föreläsningsbeskrivningar

Lidbergs Fyspass

Detta träningspass förmedlar en stor dos träningsglädje och kämparanda då vi kommer att arbeta med den egna kroppen och med varandra som belastning och motstånd. Här ställs både din styrka, kondition och vilja på prov genom dom olika övningarna. Tanken är att alla ska kunna delta då träningen anpassas efter deltagarnas fysiska förmåga. Här får ni bland annat pröva på övningar från kampsporten och övningar som en gång gjorde Martin till världens bästa brottare, men nu utan att behöva bli kastad i marken.

Välkommen!

Från uträknad till världsbäst

Martin Lidberg berättar i sin motivationsföreläsning hur han var uträknad av i stort sett alla och hur han lyckades vända motgång till framgång genom att komma tillbaka starkare än någonsin tidigare. Att finna nya vägar och hitta tillbaka till glädjen var ett måste för att prestera på topp i en av världens tuffaste idrottsgrenar. Målsättningen var att uppnå sin pojkdröm genom att bli Världens bästa brottare.

Med den egna karriären som ledsaga talar han om vikten av fokusering, målsättning och framför allt hur vi alla kan arbeta mentalt för att nå våra uppsatta mål i livet. Oavsett om du vill prestera bättre i en idrott, i din vardag eller i yrkeslivet, så menar Martin att det alltid är en förutsättning att tänka positivt och tro på sig själv för att lyckas.