Marie Jansson

Marie är grundaren av Curam, ett nystartat self-care brand. Hon älskar att vara i rörelse och spenderar helst sin lediga tid med aktiviteter såsom yoga, dans, tennis, vattenaktiviteter och på vintrarna så mycket skidor och snowboard som det bara går. Det var under en vinter i Åre som idéen föddes om att skapa ett koppningskoncept för att hjälpa andra aktiva människor att på ett enkelt och effektivt sätt kunna behandla sig själv, för bättre välmående och för snabbare återhämtning. Koppning fungerar som en djupverkande bindvävsmassage och stimulerar kroppens blod- och lymfcirkulation. Med Curam vill hon få koppning att bli en naturlig del av ditt dagliga liv för att öka ditt välmående och inspirera till hur man kan använda dem för olika syften – innan träning, under träning eller efteråt. Vid sidan av Curam jobbar Marie även som healer och driver Healingakademin.

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

En kombinerad pilates och dansklass som två instruktörskompisar hade satt ihop som en del av en födelsedags överraskning åt mig. De mest underbara vännerna i studion och alla mina favoritlåtar på playlisten. Lyckorus och glädjetårar rakt igenom klassen!

Passbeskrivningar

Curam Recovery – premiären var på Workout Åre 2021! En yinyoga-baserad klass där vi integrerar Curams statiska massage koppar i de olika positionerna för att släppa på spänningar, öka din flexibilitet & rörelse samt hjälpa kroppen till snabbare återhämtning. Sessionen kommer att ge dig en djup bindvävsmassage och öka kontakten både med din fysiska och flytande kropp. Samt lämna dig med en känsla av centrering, välbefinnande och lugn.

Presentatör: Marie Jansson tillsammans med olika presentatörer under helgen såsom; Isabella Dos Santos, Åsa Fornander och Kristin Andersson.