Presentatörer

Våra presentatörer för Workout Åre 2021

Här ser du alla våra tränare, instruktörer och föreläsare.

Thomas Näsholm

Thomas Näsholm

Thomas Näsholm är nutritionsansvarig och kostrådgivare på We & Sports. Thomas har jobbat som utbildare, personlig tränare och fystränare i 18 år.
Lina Tirén

Lina Tirén

Lina Tirén är idrottspsykolog på We & Sports med 14 års erfarenhet av idrottares mentala hälsa både från arbete inom Riksidrottsförbundet, Sveriges Olympiska Kommitté och i egen regi. Hon har även själv varit elitaktiv inom alpinåkning i Sverige och i USA.
Jennifer Asp

Jennifer Asp

Jag utgår alltid från individens nivå men vill alltid stretcha och utmana klienter och deltagares ramar. Våra kroppar är ohyggligt mäktiga och det ska vi ta vara på!
Eva Christensen

Eva Christensen

Eva är en global yogalärare som har undervisat yoga och pilates i över 20 år.
Jonas Lissjanis

Jonas Lissjanis

Jonas är en av träningsbranschens mest erfarna tränare och jobbar sedan en lång tid tillbaka med affärsutveckling inom träningsbranschen där han både jobbat för de största kedjorna samt hjälpt mindre klubbar att ta sin träning och göra den mer professionell.
Åsa Björke

Åsa Björke

Jag lever min dröm och driver gymmet Träningsvarvet i Hudiksvall! Att få leda gruppträningspass är fantastiskt och ger mig sån energi.
Åsa Jones

Åsa Jones

Åsa är en lugn pedagogisk instruktör som tror på att yoga ska vara lätt, kul och lekfullt!
Tove Lindbäck

Tove Lindbäck

Tove Lindbäck har varit aktiv och tränat så länge hon kan minnas. Löpning är en favorit hos mig och då gärna i terräng och allra helst fjällmiljö.
Erik Börjesson

Erik Börjesson

Erik Börjesson är en av Sveriges mest erfarna och eftertraktade personliga tränare. Han arbetar idag som Product Manager Personal Training på Actic Group AB.
Dalton Ramiro

Dalton Ramiro

Dalton har arbetat inom fitnessbranschen sedan 2005, jag är en passionerad tränare med en mängd olika klasser på ryggsäcken för olika åldersgrupper, Lesmills Core, Hiit-klasser och funktionsträning.
Kristin Andersson

Kristin Andersson

Kristin är en välkänd träningsprofil som reser runt i världen på olika konvent, workshops och utbildningar.
Cristine Skogastierna

Cristine Skogastierna

Ingår i Les Mills Nordics trainer team och är tränare i programmen BODYPUMP®, LES MILLS CORE®, BODYBALANCE®och BODYCOMBAT®, samt sponsrad Reebokatlet.
Angelica Wallin

Angelica Wallin

Angelica Wallin har arbetat som personlig tränare i över 10 år, bland annat på SATS, Actic och Wörkout. Hon är en av Sveriges mest populära personliga tränare och driver idag sitt egna bolag där hon tar emot sina klienter på Crossfit Nordic.
Mathias Hednoff

Mathias Hednoff

Jag anser att träningen måste vara individuell eftersom vi alla är olika individer och har olika förutsättningar och olika liv. Vissa rör sig mycket i jobbet, andra inte. Några är större, andra mindre. Vilket i sin tur kommer innebära att träningen måste individanpassas och varieras för att få en skadefri och fungerande kropp.
Åsa Fornander

Åsa Fornander

Åsa är en av Sveriges mest etablerade instruktörer & presentatörer med dans och yoga som sin specialitet. Hon är aktiv både nationellt och internationellt och har presenterat, undervisat och utbildat över hela världen.
Yoie Bohlin

Yoie Bohlin

Löpare och personlig tränare som driver ett stationärt gym samt det mobila gymmet Träningslådan @traningsladan
Charlotte Carlén

Charlotte Carlén

Charlotte är enormt passionerad, har alltid nära till skratt, är genuin och närvarande. Ger alltid 100%!
Michael Steenhouwer

Michael Steenhouwer

Michael är en International Master Trainer för Les Mills där han utbildar och presenterar på alltifrån en grundutbildning till event på de största scenerna. ”det som gör att jag, efter 16 år som instruktör, fortfarande älskar mitt jobb är variationen av alla program jag levererar i kombination med att jag får förmånen att göra skillnad i en människas vardag till det bättre”
Marie Jansson

Marie Jansson

Marie är grundaren av Curam, ett nystartat self-care brand. Hon älskar att vara i rörelse och spenderar helst sin lediga tid med aktiviteter såsom yoga, dans, tennis, vattenaktiviteter och på vintrarna så mycket skidor och snowboard som det bara går.
Felicia Öjemark Wiik

Felicia Öjemark Wiik

Att leda träningsklasser är min stora passion! Det är verkligen spännande med träning och att hela tiden upptäcka nya rörelser och övningar!
Jenny Sundin

Jenny Sundin

Att instruera cykelklasser är det roligaste jag vet och det märks på mina klasser! Jag tror att jag som instruktör uppfattas som trygg och genuin, med nära till skratt och jädrar anamma
Therése Furudal Hydén

Therése Furudal Hydén

Therése Furudal Hydén är yogalärare och hälsoinspiratör med bakgrund inom gruppträning och resebranschen. Hon har studerat folkhälsovetenskap, kost och hälsa, kommunikologi och psykologi vid sidan av yogan.
Cecilie Brand Lanneborn

Cecilie Brand Lanneborn

Välutbildad, allsidig, Norskt energiknippe som har lång erfarenhet från många olika träningsgrenar. Under en 10-års period jobbade jag på LA-Fitness i Pasadena/Los Angeles som PT coach och instruktör.