Presentatörer

Våra presentatörer för Workout Åre 2021

Här ser du alla våra tränare, instruktörer och föreläsare.

Jonas Lissjanis

Jonas Lissjanis

Jonas är en av träningsbranschens mest erfarna tränare och jobbar sedan en lång tid tillbaka med affärsutveckling inom träningsbranschen där han både jobbat för de största kedjorna samt hjälpt mindre klubbar att ta sin träning och göra den mer professionell.
Åsa Björke

Åsa Björke

Jag lever min dröm och driver gymmet Träningsvarvet i Hudiksvall! Att få leda gruppträningspass är fantastiskt och ger mig sån energi.
Åsa Jones

Åsa Jones

Åsa är en lugn pedagogisk instruktör som tror på att yoga ska vara lätt, kul och lekfullt!
Erik Börjesson

Erik Börjesson

Erik Börjesson är en av Sveriges mest erfarna och eftertraktade personliga tränare. Han arbetar idag som Product Manager Personal Training på Actic Group AB.
Angelica Wallin

Angelica Wallin

Angelica Wallin har arbetat som personlig tränare i över 10 år, bland annat på SATS, Actic och Wörkout. Hon är en av Sveriges mest populära personliga tränare och driver idag sitt egna bolag där hon tar emot sina klienter på Crossfit Nordic.
Åsa Fornander

Åsa Fornander

Åsa är en av Sveriges mest etablerade instruktörer & presentatörer med dans och yoga som sin specialitet. Hon är aktiv både nationellt och internationellt och har presenterat, undervisat och utbildat över hela världen.
Charlotte Carlén

Charlotte Carlén

Charlotte är enormt passionerad, har alltid nära till skratt, är genuin och närvarande. Ger alltid 100%!
Felicia Öjemark Wiik

Felicia Öjemark Wiik

Att leda träningsklasser är min stora passion! Det är verkligen spännande med träning och att hela tiden upptäcka nya rörelser och övningar!