presentatörer 2023

Fylls på löpande

Steve Powell

A former professional footballer, Steve has over 20 years’ experience in sport and as a leader in global fitness coaching.

Visa mer

Thomas Näsholm

Jobbat som PT och fystränare i 20 år. Alltid jobbat väldigt brett och i många fält. Jobbar idag som tränare på STC, fystränare för Jämtland

Visa mer

Anastasia Isupova

Som namnet antyder är mitt hemland Ryssland men jag bor sedan år 2011 tillbaka i Örnsköldsvik.
Jag har alltid varit engagerad inom idrott och har

Visa mer

Lotta Bergström

Jag ser det lustfyllda i all träning. Min yoga inspireras av lekfullhet och nyfikenhet samt att det gärna får vara jobbigt och svettigt. 

Visa mer

Marie Jansson

Marie är grundaren av Curam, ett nystartat self-care brand. Hon älskar att vara i rörelse och spenderar helst sin lediga tid med aktiviteter såsom yoga,

Visa mer

Ali Khaldi

Noggrannhet!! För mig handlar varje träningstillfälle, såväl mina egna som mina klienters, om att nå utveckling, progression i någon mening.

Visa mer

Åsa Fornander

Dansare, Yogi, pedagog, utbildare, entreprenör, presentatör och en av Sveriges mest etablerade gruppträningsprofiler som undervisar all over the place, både nationellt och internationellt

Visa mer

Billy Magg

Är en välkänd träningsprofil som reser runt i världen på olika konvent, workshops och utbildningar.

Visa mer

Simon Hallström

Jag tränar och tävlar på elitnivå i skidskytte. Driver vid sidan om Min Prestation, ett företag med träningsrådgivning med stort fokus på längdskidåkning och löpning.

Visa mer

Emelie Wannersjö

År 2015 instruerade Emelie sitt första gruppträningspass och sedan dess har gruppträning varit hennes stora passion.

Visa mer

Mari Hall

Jag heter Mari Hall och är grundare och VD för MindBlowing Yoga AB som till stor del är en onlinesite med över 100 inspelade yogapass

Visa mer

Lenita Gustafsson

Med snart 20 år i bagaget som gruppträningsinstruktör har jag de senaste tio åren landat i yogans magiska värld.

Visa mer

Kristin Andersson

Den totala närvaron, gemenskapen och energin vi skapar tillsammans i klassen är alltid min ”wow-känsla” med att instruera.

Visa mer

Ari Lipponen

Jag verkligen älskar att instruera. Jag har jobbat som instruktör sedan 1996 och instruerar i mer eller mindre allt du kan tänka dig.

Visa mer

Camilla Gruvelgård

Yogan smög sig in i mitt liv i början av 2000-talet och har med åren vuxit sig större och fått allt mer plats och utrymme

Visa mer

Jenny Sundin

Glädje, pepp och tydlighet. För mig är musiken otroligt viktig och ska förstärka den känsla jag är ute efter att deltagaren ska känna.

Visa mer

Sander Johansen

Allt handlar om energi! Jag vill att mina deltagare ska känna energin i rörelserna, energin i musiken, energin från varandra.

Visa mer