Presentatörer

Våra presentatörer för Workout Åre 2020

Här ser du alla våra tränare, instruktörer och föreläsare.

Malin Wikström

Malin Wikström

Malin har en bakgrund som doktorand i organisk kemi/statistik samt 15 års erfarenhet som produktutvecklare, varav sista 10 åren för Gainomax®
Ali Khaldi

Ali Khaldi

För mig handlar varje träningstillfälle, såväl mina egna som mina klienters, om att nå utveckling - progression i någon mening.
Mattias Hillesö

Mattias Hillesö

Legitimerad kiropraktor som har valt att inrikta mig mot idrott och träning.
Frida Lindström

Frida Lindström

Frida har jobbat med träning och hälsa i över 20 år. Hon driver medlemsgymmet UCSP i Stockholm, arbetar som Holistic lifestyle coach, PT, Kostrådgivare och Yogalärare.
Rikard Robbins

Rikard Robbins

Rikard är huvudtränare på Factor Gym i Västerås och är en av Sveriges mest välutbildade tränare som tränar elitidrottare inom fotboll och hockey under deras försäsong.
Maria Olofsson

Maria Olofsson

Maria har under många år arbetat med gruppträning bland annat dans, core, yoga och funktionell träning i sitt egna företag Motivation and Move och på IKSU Umeå.
Walter Skeppar

Walter Skeppar

Walter har lång erfarenhet som fystränare inom idrotter som basket, innebandy, tennis och ishockey. Arbetar även som instruktör inom polisen.
Johan Hellström

Johan Hellström

Johan har alltid haft en förkärlek till uthållighetsidrott. Han har bland annat haft förmånen att träna landslagsaktiva i olika idrotter samt arbeta som förbundskapten för det svenska triathlonlandslaget.
Andreas Forss

Andreas Forss

Jag brinner för all typ av träning och är lite av en ”allätare” men det som har stått mig närmast de senaste åren är Crossfit/HIIT-träning och löpning.
Matthew Griffiths

Matthew Griffiths

Matthew Griffiths är tränare, utbildare och ambassadör för Casall. Med Göteborg som utgångspunkt och världen som arbetsfält utvecklar han träningskoncept och föreläser.
Jonas Munckhammar

Jonas Munckhammar

Jag älskar att pusha mina deltagare för att få dem att utmana sig själva och flytta sina gränser. Min filosofi är att du behöver våga ta dig ur komfortzonen och träna högintensivt för att utvecklas.
Jimmy Marklund

Jimmy Marklund

Jimmy Marklund är delägare Friskvårdskompaniet i Skellefteå. Han har en bakgrund som innebandyspelare och tränare på elitnivå.
Kristin Refsnes

Kristin Refsnes

Kristin kommer från Trondheim och har över 10 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör.
Alexandra Fischer

Alexandra Fischer

Alexandra har i fem år jobbat som cykelinstruktör på IKSU som är en av Europas största träningsanläggningar. Vid sidan av träningen arbetar Alexandra som läkare, och hennes största intressen är träning och hälsa.
Josefin Lindgren

Josefin Lindgren

Gruppträning är för mig träningsglädje och det är precis det jag vill leverera när jag håller mina klasser. Att tillsammans med mina deltagare skapa magi och få taket att lyfta är en grymt mäktig känsla!
Annette Zeitz

Annette Zeitz

Som gammal elitsimmare är det kul att efter några år i byn hittat några likasinnade som gärna tar ett pass i bassängen eller i sjön. Jag har en bakgrund som elitsimmare och tränare och har de senaste åren arbetat som siminstruktör på Holiday Club vid sidan av mitt jobb som lärare.
Camilla Gruvelgård Lind

Camilla Gruvelgård Lind

Jag inspireras av möten mellan människor, mötet med mina deltagare.
Lisa Bergsten

Lisa Bergsten

Som med allt annat i livet så betyder passion mycket för mig och det kännetecknar mig i hur jag leder en klass som instruktör. Jag är en person med mycket känslor och det återspeglas i mina klasser. Närvaro är även något som är viktigt för mig. Jag vill att de som tränar med mig ska känna att vi gör det tillsammans, från start ända in i mål!
Anders Gran

Anders Gran

Anders Gran har under mer än ett decennium jobbat globalt med digitalisering och varit med och skapat digitala tjänster för företag som Sony, H&M och BMW och utbildar i digital transformation. Han är VD och delägare i Twiik som bygger världens bästa digitala marknadsplats för träning online.
Blossom Tainton-Lindquist

Blossom Tainton-Lindquist

Blossom är en ständigt aktuell folkkär hälsoprofil med ett av de starkaste varumärkena i Sverige inom hälsa, friskvård och träning. Hon har pushat tränat och coachat unga som gamla, kända som okända dryga 20 år.
Stefan Bjerkegren

Stefan Bjerkegren

Stefan har arbetat som personlig tränare i över 10 år och har över 12.000 timmar ute på golvet. Brinner för konditionsträning och har en extrem kärlek till löpning. han kombinerar yrket som PT med uppdrag som lärare inom konditionsträning och löpning.
Mari Åkre

Mari Åkre

En positiv glädjespridare som hävdar bestämt att alla kan crawla och om du inte tror mig så kom på min nybörjarklass så får du se själv.
Anna Permansson Reuterberg

Anna Permansson Reuterberg

Anna Permansson Reuterberg är leg. dietist med specialinriktning på Idrottsnutrition och driver företaget Kost och Idrott by Anna.
Pernilla Gunnskog

Pernilla Gunnskog

Pernilla är en av Sveriges mest erfarna tränare med 20 år i branschen. Förutom sitt arbete som PT/fyskonsult, är hon en uppskattad och mycket kompetent utbildare.
Frida Starvid

Frida Starvid

Frida är lärare i Vinyasa Flow, Ashtanga, Rocket och Yin yoga. hnens grundläggande utbildning kommer från Indien, och hon har undervisat på en mängd olika studios i Stockholm samt på ett flertal yogalärarutbildningar i Sverige och Indien.
Anna Lissjanis

Anna Lissjanis

Anna driver en av Sveriges äldsta och största bloggar med inriktning på träning, hälsa, träningsmode, kost, välbefinnande, samt sitt liv som 4-barnsmamma och chefredaktör på tidningen SportHälsa.
Johan Forsberg

Johan Forsberg

Jag är en instruktör formad av över tio år i militär tjänst. När jag håller mina träningspass så tar jag med mig all min kunskap om hur jag kan få människor att leverera mer än vad de tror att de är kapabla till. Jag håller aldrig tillbaka utan pushar alltid mina deltagare för att få dem att lämna sin trygga sfär och därmed utmana sig själva och nå nya nivåer.
Helena Ekholm

Helena Ekholm

Helena är utbildad Lic.personlig tränare vid Konditionsidrott, kostrådgivare och många års praktisk erfarenhet av träning på elitnivå men har trots det inga problem att möta klienter på deras egen nivå.
Maria Lundberg

Maria Lundberg

Maria tror på att hitta glädjen i träningen och hon brinner för att få dig att kämpa det där lilla extra. Maria älskar att se hur träning utvecklar dig både psykiskt och fysiskt. Maria är lic. personlig tränare, hälsokonsult och löpcoach.
Johanna Rapp

Johanna Rapp

Johanna är personlig tränare, kostrådgivare och hälsokonsult och är, tillsammans med Helena Ekholm och Maria Lundberg, grundare och driver nu Studio Östersund, en Pt-studio i centrala Östersund.
Andreas Sjöstrand

Andreas Sjöstrand

Andreas Sjöstrand är en nyfiken och erfaren träningsentusiast som gärna är ute i naturen på äventyr. Hans träningsexpertis ligger framförallt inom CrossFit, föreläsare och coach specialiserad på växtbaserad kost, hälsa och en aktiv hållbar livsstil.
Åsa Fornander

Åsa Fornander

Åsa är en av Sveriges mest etablerade instruktörer & presentatörer med dans och yoga som sin specialitet. Hon är aktiv både nationellt och internationellt och har presenterat, undervisat och utbildat över hela världen.
Mari Hall

Mari Hall

Mari älskar träning i många olika former framförallt simning, klättring, alpint, vandring och yoga. Mari har en lång erfarenhet som yogalärare, massageterapeut, personlig tränare, ayurvedisk hälsorådgivare och gruppträningsinstruktör.
Charlotte Carlén

Charlotte Carlén

Charlotte är enormt passionerad, har alltid nära till skratt, är genuin och närvarande. Ger alltid 100%!
Elin Hellström

Elin Hellström

Mina personliga värdeord är autentisk, ödmjuk och integritet och jag strävar alltid efter att det ska lysa igenom när jag instruerar. Jag älskar gruppträning, så nördig är jag, och jag njuter av att få dela min passion med många, dag ut och dag in.
Hanna Lundh

Hanna Lundh

För Hanna är själva upplevelsen alltid A och O! Hon sprider glädje, utmaning, drivs av att skapa genuin kontakt på sina klasser och vill att man skall minnas varje klass med längtan att få göra det igen!
Michael Steenhouwer

Michael Steenhouwer

Michael är en International Master Trainer för Les Mills där han utbildar och presenterar på alltifrån en grundutbildning till event på de största scenerna. ”det som gör att jag, efter 16 år som instruktör, fortfarande älskar mitt jobb är variationen av alla program jag levererar i kombination med att jag får förmånen att göra skillnad i en människas vardag till det bättre”
Camilla Rehn

Camilla Rehn

Min drivkraft är att få alla att känna samma goa känsla som jag upplever då jag gör mer än vad jag trodde att jag kunde. Alla ska kunna vara med, alla ska känna sig sedda! Tillsammans skapar vi magin!
Åsa Björke & Felicia Öjemark Wiik

Åsa Björke & Felicia Öjemark Wiik

Vår mest minnesvärda träningsupplevelse? När vi kom till 2019 års Workout Åre med 60 st jumpingmattor - vilket ös!
Maria Cajdert

Maria Cajdert

aria har en bakgrund inom dansen där hon jobbat som dansare och koreograf samt drivit sin egna dansstudio.
Carl Norell

Carl Norell

Calle har arbetat som tränare och fysioterapeut i över 15 år och har hjälpt både världselit och motionärer mot bättre uthållighetsprestationer.
Javad Dejbakhsh

Javad Dejbakhsh

Jag drivs av en passion och nyfikenhet att inspirera andra till medvetenhet inom träning och hur man kan skapa dom bästa förutsättningarna för en aktiv livsstil.
Jenny Sundin

Jenny Sundin

Att instruera cykelklasser är det roligaste jag vet och det märks på mina klasser! Jag tror att jag som instruktör uppfattas som trygg och genuin, med nära till skratt och jädrar anamma
Therése Furudal Hydén

Therése Furudal Hydén

Therése Furudal Hydén är yogalärare och hälsoinspiratör med bakgrund inom gruppträning och resebranschen. Hon har studerat folkhälsovetenskap, kost och hälsa, kommunikologi och psykologi vid sidan av yogan.
Monika Björn

Monika Björn

Monika har mer än 25 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända tränings- och yogaprofiler.
Linus Johansson

Linus Johansson

Linus utforskar och utvecklar den mänskliga kroppen i rörelse. Linus ser kroppen som en obruten enhet som alltid strävare genom gravitationen. Genom de principerna arbetar Linus både som terapeut, för att minska personer smärtnivåer och som rörelseutövare för att låta personer utveckla och upptäcka sina kroppar.
Anna Reinhold Landaeus

Anna Reinhold Landaeus

Professionellt har jag arbetat med hälsa och träning sedan 2008. Jag är personlig tränare med inriktning mot kvinnohälsa med fokus på träning under och efter graviditet. Har flertalet utbildningar och fortsätter ständigt att utbilda mig inom detta område då jag anser att man aldrig är färdiglärd.
Cecilie Brand Lanneborn

Cecilie Brand Lanneborn

Välutbildad, allsidig, Norskt energiknippe som har lång erfarenhet från många olika träningsgrenar. Under en 10-års period jobbade jag på LA-Fitness i Pasadena/Los Angeles som PT coach och instruktör.
Josefine Swärm

Josefine Swärm

För mig är det viktigt för mig att få människor att känna att de är bra nog och att de inte ska jämföra sig med andra, att målet är att alla ska kunna utvecklas utifrån sin egen nivå. Att coacha inom löpning är bland det bästa jag vet!