Åsa Björke & Felicia Öjemark Wiik

Felicia:

Att leda gruppträningsklasser är min stora passion! Det är verkligen spännande med träning och att hela tiden upptäcka nya rörelser och övningar!

Jag tror på ett brett spektra av olika funktionella träningsformer där jag också ständigt utvecklar egna varianter av träningskoncept.
Med flera olika utbildningar som bas har jag således skapat flera egna klasser där jag försöker anpassa både rörelser och tempot till deltagare med olika behov och olika åldrar.

På Träningsvarvet i Hudiksvall leder jag ca 20 klasser med ett genomsnitt på 500 deltagare per vecka. Det är en fantastisk uppslutning av starka, målinriktade individer som ger så mycket av sig själva och som dessutom ger Mig så mycket tillbaka!

– Mötet som uppstår är den största belöningen!
– En gemensam kraftsamling som tar oss till nästa nivå!!
– Workout Åre – Nu kör vi!!!

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Det minne som lyser starkast just nu är Jumping Party® i Danmark, november 2019. En fantastisk uppslutning av team från hela Europa där jag ingick med mitt gäng Team Jumping Hudik! Alla team turades om med att leverera 45 intensiva minuter inför en fantastisk skara jumping-älskande människor och tillsammans satte vi nytt världsrekord med ett program på 10 timmars Jumping Non Stop!


Åsa:

Min drivkraft som instruktör är att ge kunderna möjlighet att våga. Våga tro på sig själv, våga utmana sig lite mer, våga ta det lugnt när det behövs.

Jag driver Träningsvarvet i Hudiksvall där jag kör flera klasser varje vecka. Att utvecklas som instruktör är viktigt, våga vara nyfiken och utmana sig själv.
Det har blivit många olika utbildningar genom åren, bland annat Bodybalance®, Bodystep® och Jumping®. Nu har jag även utbildat mig till Yinyoga-instruktör.
Det är en fantastisk upplevelse att få inspirera kunderna i både svettiga, intensiva pass och i lugna avslappnande pass.
Att hitta sin roll och leverera som instruktör är spännande! Det viktiga är att kunden är i fokus. Jag vill att alla ska känna sig välkomna och våga testa olika pass.
Hitta glädjen!

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse:

När jag och Felicia kom till 2019 års Workout Åre med 60 st jumpingmattor.Vår första gång på detta fantastiska event! På fredagskvällen skulle vi köra två jumping fitness pass.
Att få stå som instruktör på en stor scen med 60 st förväntansfulla deltagare framför oss där många inte hade testat Jumping® tidigare.

Vi såg nyfikenheten! De väntade spänt på att passet skulle börja, med dunder och brak kör vi igång klassen och vi ser hur människorna ler! Mottagandet var helt fantastiskt och energin var på topp!
Detta är ett av mina mest minnesvärda ögonblick.