Felicia Öjemark Wiik

Felicia:

Att leda gruppträningsklasser är min stora passion! Det är verkligen spännande med träning och att hela tiden upptäcka nya rörelser och övningar!

Jag tror på ett brett spektra av olika funktionella träningsformer där jag också ständigt utvecklar egna varianter av träningskoncept.
Med flera olika utbildningar som bas har jag således skapat flera egna klasser där jag försöker anpassa både rörelser och tempot till deltagare med olika behov och olika åldrar.

På Träningsvarvet i Hudiksvall leder jag ca 20 klasser med ett genomsnitt på 500 deltagare per vecka. Det är en fantastisk uppslutning av starka, målinriktade individer som ger så mycket av sig själva och som dessutom ger Mig så mycket tillbaka!

– Mötet som uppstår är den största belöningen!
– En gemensam kraftsamling som tar oss till nästa nivå!!
– Workout Åre – Nu kör vi!!!

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Det minne som lyser starkast just nu är Jumping Party® i Danmark, november 2019. En fantastisk uppslutning av team från hela Europa där jag ingick med mitt gäng Team Jumping Hudik! Alla team turades om med att leverera 45 intensiva minuter inför en fantastisk skara jumping-älskande människor och tillsammans satte vi nytt världsrekord med ett program på 10 timmars Jumping Non Stop!