Ann-Sofie Forsmark - Hälsoutmaningar på arbetsplatsen, förstå företagskunden

Om Formstark Hälsa
Jag Ann-Sofie Forsmark är hälsomanagementkonsult och grundare av företaget Formstark Hälsa. Jag hjälper organisationer, team, ledare och medarbetare att prestera både hållbart och lönsamt genom insatser riktade till både struktur, ledarskap, engagemang, samarbete och friskvård. Mina uppdragsgivare är allt från Stockholmspolisen till konsultorganisationer samt vård skola och omsorg. Jag har jobbat med hälsa, träning och livsstilscoaching i snart 20 år men är även civilekonom och har en bakgrund som bland annat redovisningskonsult och revisor/projektledare.
Jag har en stark förståelse för utmanande jobb, drivna medarbetare där hälsa ofta handlar om att skapa förutsättningar för att prestera hållbart och det strävar jag efter att förmedla med stort engagemang, lyhördhet, värme, och lite humor.

Hemsida: www.formstarkhalsa.se

Föreläsning: Hälsoutmaningar på arbetsplatsen- förstå företagskunden
Hälsoutmaningar på arbetsplatser idag skiljer sig enormt mot för bara några decennier sen. Marknaden för företagstjänster utifrån ett friskvårds- tränings- och hälsoperspektiv har därmed också förändrats. Många organisationer behöver hjälp, men vet inte alltid exakt vad de behöver och hur de kan räkna hem en investering. Att samarbeta med företag kräver en förståelse för de utmaningar som arbetsplatser idag står inför. Under den här föreläsningen får du en ökad förståelse för det samt hur en ökad hälsa är en investering både på sista raden och för varumärket och hur du kan sälja in en hälsoinvestering snarare än en friskvårdskostnad.

Ditt bästa verktyg för bra affärer, råd som du har lärt dig den hårda vägen.
Kan du inte göra det enkelt kan du lika gärna låta bli för ingen har tid med krångel!