Annie Forsmark

Ann-Sofie brinner för att förmedla både rörelseglädje och livsglädje med fokus på enkelhet och tydliga perspektiv. Hon har med 20 år inom hälso- och träningsbranschen samt nästan lika länge i konsultbranschen som civilekonom en gedigen förståelse för och kunskap om hur vi kan ta hand om hälsan i en hektisk vardag. Hon har en bakgrund som PT, löpcoach, hälsocoach med arbetsfält både i Sverige, England och Australien. I företaget Formstark Hälsa har hon samlat all erfarenhet och har som hälsomanagementkonsult jobbat med både små och stora organisationer med individens förutsättningar för hållbar prestation i fokus.

Hemsida: www.formstarkhalsa.se

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?
Oj oj. Måste jag välja? Men första gången vi sprang utför skutan efter första toppturen..i snön..i solen, alla glada deltagare där några liksom ”jag orkar inte” på vägen upp och sen fick väldans mycket energi på vägen utför igen. Det var riktigt häftigt.
Men sen är det de här magiska stunderna när man är ute i naturen i löparskorna, gärna på fjället och allt är så…mäktigt! Stilla och vilt på en gång i all sin magiska enkelhet. Det älskar jag.