Välkommen till Åre Fjällfrid massage & spa! Åre Fjällfrid är beläget i Tott House, den bakre delen av Tott Hotell.

Tott House är ett obemannat hotell utan reception. Detta innebär att du som gäst endast kan komma in genom att kontakta oss. Om du bokat in dig på behandling kommer du få ett sms med ytterligare information samma dag som du har din bokade behandling. Om du vill köpa produkter kontaktar du oss för att bestämma en tid för detta.
Vill du boka gör du det enklast nedan via denna bokningssida eller genom att kontakta oss. Observera att det i Tott hotells främre del genomförs en omfattande renovering. Detta medför att det ibland kan förekomma en del ljud därifrån. Är du ute efter en lugn, skön och tyst stund kan inte detta alltid garanteras.
Stress, oro och ångest är faktorer som påverkar både kropp och själ negativt. Denna påverkan kan ge sig till känna genom symtom som muskelspänning, muskelvärk, huvudvärk, tinnitus, utstrålning/ stickningar/ domningar/ krypningar, sömnproblem, problem med mag- och tarmfunktioner. Forskning har visat att beröring bl.a. frisätter oxytocin som ingår i vårt antistressystem, minskar smärta i muskler och leder samt minskar oro och ångest.
Visst låter det fantastiskt!.

Jag som utför behandlingarna heter Maria Riikola och har bott och verkat i Åre sedan 2009.

Efter över 10 år som anställd inom spa- branschen tog jag beslutet att stå på egna ben och startade därmed Åre Fjällfrid massage & spa i november 2018.
Om du funderar över något är det bara att höra av dig!
Mejl: maria@arefjallfridmassagespa.se
Telefon: 0705 27 51 94. 
Hemsida: Åre Fjällfrid massage & spa