Beatrice Wirström

Varför är du ambassadör: 

Min tillvaro speglar en aktiv livsstil där jag balanserar träning, välmående och äventyr i friluftsmiljö. Jag anser att allting hänger ihop och älskar känslan av att kombinera flera världar för att hålla livet lustfyllt och upplevelserikt. 
Till vardag jobbar jag inom gymkjedjan STC som gruppträningsanasvarig i Stockholm samt håller interna instruktörsutbildningar. På fritiden ger jag mig ut i skogen eller tar en av mina alla cyklar och skapar lite fart och fläkt längs landsväg eller nerför berg. När tillfälle ges åker jag iväg mot svenska fjäll för att åka skidor, cykla downhill, klättra i höghöjdsbanor eller paddla. Gärna i kombination av spa, god mat och gott sällskap. 
För mig speglar Workout Åre ett event som står för hälsa och träningsglädje, naturliv och inspiration. Som ambassadör är jag med och sprider ordet om en aktiv livsstil och glädjen av rörelse både utomhus som inne i en träningssal. Jag älskar allt som får mig att utforska styrka, adrenalin, flås eller harmoni. Där har Åre varit mitt nummer ett resemål i flera år, speciellt under sommaren. Här jag kan jag tipsa om både det ena och det andra man inte får missa som aktiv besökare. 

Följ med på vår resa, och inspireras i en miljö där det finns något för alla! 
Vi ses på Workout Åre 2022!