Cecilia Gustafsson

Jag fortsätter att utforska kring kroppens och  rörelsens betydelse för det inre tillståndet samt vad ”inner work” kan göra för oss i fråga om välmående och inspiration. När jag inte odlar min kreativitet i lugn och ro hemma i Järvsö, jobbar jag på olika utvalda event , utbildningar och resor med yoga och mina koncept, skriver och utvecklar onlineverksamhet, samt leker klädaffär.
Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?
Jag har många, många minnesvärda träningsupplevelser! För mig har det alltid varit upplevelsen som leder och styr snarare än fysisk nyttighet med den träning/rörelse som jag utför och instruerar. I rörelse, puls och andning finns mitt heliga rum, där och inte i kyrkan eller templet. Så jag har löprundor med lycka och hänförelse, egna danssessioner på tomma dansgolv med gåshud, häftiga scenupplevelser av Soma Move med hög närvaro tillsammans med hundratals dedikerade deltagare, segling, ridning, skidåkning med gudomligt flyt och transparenta, meditativa yinyoga upplevelser. Ofta finns ett inslag av natur, musik och extraordninär hög närvaro med i bilden. De mest minnesvärda träningsupplevelserna sitter fortfarande kvar som konturstarka minnen – av vad jag såg, kände och hörde. ”

 

Du vet väl om att du kan träna för Cecilia redan idag på www.yogobe.comanvänd koden: WORKOUTARE så får du den första månaden gratis!

https://yogobe.com/se/team/cecilia-gustafsson