Elin Wennman

När passionen blir ens jobb och jobbet är så jäkla kul, då kan det inte annat än bli bra” så beskriver Elin både sitt jobb som instruktör, utbildare, presentatör och arbetet hos Polar Sverige. Hennes signum som presentatör och ledare är den totala närvaron och värmen hon sprider, som pricken över i:et en hög ”untz untz” och power. Kunskapen och erfarenhet av över tio år inom träningsbranschen inom allt från konceptutvecklare, utbildare och instruktör genomsyrar hennes genomtänkta klasser som aldrig tummar på varken upplevelse eller kvalité. När Elin inte arbetar med att dela kunskap kring pulsbaserad träning jobbar hon som mycket uppskattad instruktör och personlig tränare på SATS i Stockholm. Dessutom hittar ni henne på racern längs vägarna och på Yogobe som tränare ”i rutan”.

Hemsida: https://www.elinwennman.com

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?
En av mina mest minnesvärda upplevelser var när jag körde Lidingöloppet MTB, det var andra gången jag satt på en MTB och jag hade noll koll på växlarna vilket innebar en del ”falla-rakt-åt-sidan-vurpor” när jag inte fixade att växlar ner i uppförsbackarna så pedalerna inte gick att få runt… och en massa ”äh, jag kör en cyclocross” på partier jag upplevde alldeles för tekniska så jag tog hojen på axeln och knallade istället. Dessa ställen var så klart de ställen fotograferna satt, ha ha ha alla bilder från loppet på mig är när jag går med cykel på axeln. Utmanande, utvecklande och kul. Måste göra det igen, kanske mer MTB än ”cyclocross” nästa gång.

Du vet väl om att du kan träna för Elin redan idag på www.yogobe.comanvänd koden: WORKOUTARE så får du den första månaden gratis!

https://yogobe.com/se/team/elin-wennman