Erik Börjesson

Erik Börjesson är en av Sveriges mest erfarna och eftertraktade personliga tränare. Han har arbetat som PT i 15 år och har under dessa år genomfört mer än 12000 PT-timmar.
Utöver sitt arbete som personlig tränare har han jobbat länge som utbildare för SATS, Eleiko Sport och Sports Club Education. Han har också föreläst på de flesta stora träningskonvent i Sverige.
Som fystränare har Erik varit aktiv sedan 2007 då han var engagerad i AIK och vann SM-guld med de äldsta juniorerna. I AIK fotboll var han aktiv fram till 2010 då han arbetade som fysrådgivare åt A-laget. Nu är han inne på sin femte säsong med AIK Innebandy i Svenska Superligan med en bronsmedalj som bäst. Han har också haft klienter på elitnivå inom flera individuella idrotter såsom segling, crossfit, styrkelyft och tyngdlyftning.

Erik är en av grundarna bakom gruppträningskonceptet AMP. Han är också författare till böckerna ”Sportmassera själv med redskap” och ”Mobilitet – en praktisk handbok”

 

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?
Ett fantatsiskt minne var starten av Ironman Hawaii 2014. Tusentals deltagare på väg ner i vattnet i soluppgången, mäktigt!