SportBH och Controlbody = Det perfekta träningsparet!

MÄSSERBJUDANDE: 20% på SportBH och Controlbodyprodukter

Företaget Fin InUnder har butiker i Östersund och Örnsköldsvik, och grundades av Anna-Carin Persson redan för 16 år sedan! Fortfarande utvecklas butikerna i takt med att samhället förändras, och vi älskar att följa våra kunders intressen.

Service, Kvalitet och Funktion är våra ledord, som tillsammans med vårt engagemang genomsyrar hela vår verksamhet. I Åre vill vi visa dig SPORT-BH och Controlbody-produkter som ger din byst och kropp det stöd den förtjänar!

Det faktum att en stor andel kvinnor går omkring i fel storlek på sin BH, samt sportBH, gör det angeläget för oss att vilja dela med oss av vår kunskap. Det kan man göra på många sätt, vi föredrar att blanda fakta med en gnutta humor i personliga möten! Brösten består av fett, muskler och en hel del körtlar som naturligtvis väger olika mycket beroende på volym. Rätt storlek och rätt modell på din BH gör underverk på flera sätt, underlättar för ditt välmående och din komfort.

*Avlastning för nacke och rygg
*Ger bättre hållning och gör att du andas rätt
*Eliminerar irritationsmoment som nedfallande axelband
*Bonusen är såklart att kläderna sitter bättre och ger dig bättre former!

Vi älskar våra kunder och våra produkter, och det bästa är när de gifter sig med varandra! Tänk känslan när du hittar en passande BH i rätt storlek och modell, eller kommer hem nöjd efter att ha provat en helt ny Shape-produkt!

Vi är små i jämförelse med de stora kedjorna, men Stora i vår kunskap och i vårt utbud. Det du bär närmast kroppen ska vara skönt och ha en bra passform för just din kropp, vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln bland alla olika produkter.

Vi jobbar med BH, Trosor, Badkläder, Underställ, Nattplagg, Strumpbyxor, Shapeprodukter med mycket mera.

www.fininunder.se