Fitness Brands är en av Nordens ledande leverantörer av kvalitetsprodukter inom fitness, träning och hälsa. Fitness Brands är exklusiv distributör av världsledande varumärken som
Life Fitness, Hammer Strength, SCIFIT, Escape Fitness och Indoor Cycling Group, ICG.
Vi erbjuder även kvalitetsgolv från Mondo Flooring och helhetslösningar inom inredning och omklädningsrum tillsammans med Fit Interiors.
Fitness Brands har som mål att vara den totala leverantören av träningsutrustning, där man erbjuder unika helhetslösningar utifrån kundernas behov och medlemmarnas förväntningar.

Hemsida: https://www.fitnessbrands.com/sv/

Inomhuscykeln IC7:s innovativa design och funktioner bygger till stor del på det banbrytande dubbla remdriftsystemet – vilket ger cyklisten en helt annan kraft än tidigare.

IC7 har den senaste generationens design, marknadens mest exakta wattmätare (+/-1%) WattRate, precisionsmagnetmotstånd och ett patentsökt Coach By Color-system för konsolen.

IC7 träningskonsol är helt självförsörjande och visar tydligt användarens WattRate® (effekt) eller puls i fem olika färgzoner på konsolen. Färgzonerna gör det lätt och roligt för en instruktör att coacha sin publik under ett träningspass.