Frank Rizzo

Frank är fysioterapeut med en kandidatexamen i idrottsvetenskap och idrottsmedicin.

Han arbetar idag som fysioterapeut och idrottsfysiolog för fotbollslaget FK Bodø Glimt som spelar i högsta ligan i Norge. Frank har varit Master Instruktör før Team ICG sedan 2014 och är idag Master Trainer för Life fitness ICG för både Norge och Sverige. Med flera års erfarenhet som instruktör och utbildare inom personlig träning, fysioterapi och idrottsfysiologi, har Frank uppnått ett gott rykte i hälsa- och fitness branschen. Frank driver och är partner av utbildningsföretaget byrizzTM som levererar kurser och utbildningar inom träning och hälsa.

Vad ska du göra på WOÅ
Frank skall presentera 3 cykelklasser med watt, prestation och glädje i fokus. I tillägg presenterar han föredraget «Träningsbelastning, Trän smartare och hårdare» tillsammans med kollegan Marcus Bystedt.

Varför åka till WOA
WOÅ erbjuder en annorlunda upplägg vad gäller träning där du kan hitta och testa allt det du tycker om att göra inne på gymmet eller ute i det fria. Variationen i det som presenteras är genomtänkt och levereras av presentatörer som håller högt nivå.