Isabella Dos Santos

Isabella dos Santos med 30 års erfarenhet och undersökande av kroppar i rörelse och stillhet, på land och i varmt vatten. Isabella har arbetat internationellt som Spa konsult, för olika 5-stjärniga hotell runt hela världen. Där hon har researchat och skapat olika specifika behandlingar på plats, med målet att hitta unika och autentiska uttryck från varje kultur. Erfarenheterna från dessa samarbeten har utmynnat utbildningsprogrammet ”Conscious Touch”, som är ett förhållningssätt att som terapeut skapa tillit och närvaro med sin klient. Ett arbete som får både terapeut och klient att komma i kontakt med sina egna kroppar.

Isabella har ända sedan 80-talet undervisat i dans, yoga, NIA (Neuromuscular Integrative Action) och andra rörelseformer. Idag arbetar hon även med BBTRS – Biodynamic Breathwork Trauma Release System – ett nytt sätt att lära klienten att reglera och lära känna sitt eget nervsystem. Hennes ständiga drivkraft är att fortsätta se samband och få ökad förståelse hur våra olika system samverkar och skapar en expanderande synergi för växande och välmående. Isabella arbetar som Somatisk terapeut samt yogalärare i Stockholm och är grundare och kursansvarig för HumaNovas massageutbildning.

Isabella ingår i teamet runt Curam och har tillsammans med Curams grundare Marie Jansson utvecklat signatur behandlingen och träningskonceptet Curam Recovery. Isabella är en ”self explorer” och jobbar som utbildningsansvarig för Curam och håller i Curam Recovery klasser.

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Mitt första möte med NIA Neuromuscular Integrative Action i San Diego 1993, förändrade mitt sätt att förhålla mig till rörelse.

Passbeskrivningar

Isabella håller i helgens första Curam Recovery klass på fredagen. En klass där vi använder Curams statiska massagekoppar i olika vilande positioner för att skapa närvaro och ge dig bästa förutsättningar för en så upplevelserik helg som möjligt. Klassen kommer att ge dig en mjuk och djup start på helgen, så att du kan komma i kontakt med dig själv, ditt andetag och din kropp. Välkommen till en fest för sinnen och din fysiska kropp!