Isabella Habijan

Mitt namn är Isabella Habijan och jag har tre stora passioner i livet: AntiGravity® Aerial Yoga, möten med människor och att dansa. För 3 år sedan var jag del av en allvarlig bilolycka där min kropp blev riktigt tillknycklad. Ryggen drabbades hårdast. Jag insåg att jag hade tagit kroppen för given under alla år jag inspirerade deltagare i allt från dans till yoga. Att helt plötsligt inte ens kunna gå, när jag älskade att röra på mig varje dag, blev en utmaning av ett nytt slag. AntiGravity®-hammocken blev min räddning för främst ryggen, men även för resten av kroppen. Genom att bl a hänga upp och ner så kunde jag långsamt återhämta mig och släppa taget om den starka smärta som jag bar på. Jag hoppas att en dag bli smärtfri, men tills den dagen kommer, är hammocken min bästa vän.

Jag älskar att dela min passion för AntiGravity® och dans. Jag tror att vi alla blir lyckligare genom att lyssna inåt, hitta kontakt med oss själva genom att exempelvis hänga upp och ner och följa vårt hjärtas väg.

Det är mötet med människor från olika bakgrund som inspirerar mig att upptäcka världen. Jag blir glad av att se människor växa. Förutom att jag jobbar instruktör på SATS, driver jag mitt egna företag där bl a utbildar instruktörer i AntiGravity® Aerial Yoga. Du hittar du mig även som instruktör på Springtimes träningsresor.

Att våga välja sin egen väg och njuta av varje sekund av livet är en av mina drivkrafter. Att våga ta ett litet steg i rätt riktning och att acceptera att saker tar lite längre tid än väntat är en av mina insikter. Min ledstjärna är Christopher Harrisons (grundaren till AntiGravity®) ord: Challenge your limits and get out of your comfort zone and you will emerge stronger, more confident and alive – let go of your fears and you will fly high.

min mest minnesvärda träningsupplevelse.
Jag har fått vingar, är tanken som rusar genom min hjärna. Känslan av att sväva och tyngdlösheten som jag känner är något helt nytt. Det pirrar i hela kroppen och jag håller på att börja bubbla över av glädje. Var är jag? undrar du säkert nu. På New Yorks största gymkedja, Crunch. Det fanns inte på min kartbild att jag skulle gunga upp och ner. Hela min kropp är vänd upp och ner. Jag känner så många olika känslor i kroppen, men den starkaste är att mitt hjärta skrattar av fullständig och ren glädje. Frihet i sin renaste form. Energin i kroppen är obeskrivlig. Det är här, i denna stund, gungandes upp och ner som jag bestämmer mig. Sverige behöver AntiGravity® Yoga lika mycket som jag. Jag ska ta med mig denna fantastiska träningsform hem och låta människor läka, släppa taget, flyga & framförallt fyllas av en obeskrivlig energi.

Hemsida: www.antigravityfitness.se