Katarina Woxnerud

Katarina Woxnerud är leg naprapat och har varit verksam med träning och utbildning i 30 år. Hon har publicerat 19 böcker, ett 15 tal
träningshäften och träningsdvd. De senaste åren är hon aktuell med sitt koncept MammaMage – stärk kroppen inifrån och ut under och efter en graviditet. MammaMageappen har legat i 10-i-topp i sin kategori på AppStore sedan den släpptes januari 2013 och det var den andra mest nedladdade appen under 2017 i alla kategorier i Sverige.Hennes nya MammaGravidapp släpptes november 2017 och fokuserar på övningar under graviditeten för att bli stark, hitta kontroll och öka möjligheterna att komma tillbaka till vanlig belastning/rörelse/träning efter förlossningen.
MammaMage utbildar även naprapater, fysioterapeuter och personliga tränare till certifierade MammaMagetränare som kan hjälpa kvinnor att igång med denna form av aktivering.
Under 2017 startade även Katarina tillsammans med kollegor Hela Kvinnans Klinik i Stockholm – en klinik för kvinnors hälsa. Hela kvinnan hela livet är ledorden.

Hemsida: http://www.mammamage.se & www.helakvinnansklinik.se

 

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse
En av mina mest minnesvärda träningsupplevelser är nog på min möhippa när jag skulle träna med och gå match mot brottaren Eddie Bengtsson. Utomhus i Tantolunden i Stockholm en solig helg på våren. Eddies matchvikt låg väl på 96+. Jag hade kört ett hårt benpass på morgonen och var rätt spak från början, om jag nu ska försöka hitta någon möjlig ursäkt. Jag har nog aldrig känt mig så liten och ”nätt” som när Eddie bollade runt med mig och jag plötsligt hängde över hans axel och bad om att få bli nedsläppt igen. Och aldrig känt mig så svag som när jag slet och drog för att försöka rubba i alla fall EN ARM när han stod i parterre. Imponerande smidighet, spänst, styrka – hos Eddie alltså.

Du vet väl om att du kan träna för Katarina redan idag på www.yogobe.comanvänd koden: WORKOUTARE så får du den första månaden gratis!
https://yogobe.com/se/team/katarina-woxnerud