LES MILLS-FOR A FITTER PLANET

Les Mills är världsledande inom gruppträning och är samarbetspartner med över 20 000 träningsanläggningar i 100 länder, samt har över 140 000 utbildade instruktörer.
För oss är hälsa mer än bara träning, även om vår passion är träning. Vi arbetar för att kunna förbygga och skydda människor, vår planet och våra samhällen.
Vi vill skapa en bra grund även för morgondagen, så att framtida generationer har möjlighet att ta del av vår vackra natur och dess tillgångar. Rent vatten, frisk luft, hållbar mat och friska människor – det är vad ”Fitter planet” betyder för oss.
Genom våra träningspass har vi en otrolig möjlighet att sprida träningsglädje och bidra till att fler hittar glädjen i att röra sig och förbygga sjukdomar som främjar välmående både på kort och lång sikt. För oss är våra barn minst lika viktiga, genom att ge de goda förutsättningar till fysiska aktivet redan från tidig ålder kan vi befäst goda vanor som de kan ta med sig även som vuxna.

VÅRA VÄRDERINGAR
UNITED -Våra samarbetspartner, våra instruktörer och våra teamkamrater är vårt fokus. Vi är helt dedikerade till allas framgång.
BE BRAVE -Vi strävar efter att vara innovativa och modiga.
CHANGE THE WORLD -Vi ägnar oss åt hälsa och välbefinnande. I en värld där vi bombarderas av motstridiga och förvirrande hälso- och fitnessråd sticker Les Mills forskningsbaserade träningsprogram ut.

Hemsida: Lesmills