Malin Winberg


En beskrivning av dig som instruktör

Närvarande, positiv och personlig. Drivs av att skapa olika upplevelser i träningssalarna som berör, oavsett om det handlar om en grym final-låt på danspasset eller en stämningsfull avslappning på yogan. Vill att träning och rörelse ska kännas inkluderande och att alla kan göra på sitt sätt beroende på dagsform och feeling. Älskar känslan och energin som skapas när människor tränar, dansar, yogar och svettas tillsammans.

Mest minnesvärda träningsupplevelse

Det finns så många, men jag kommer aldrig glömma mitt allra första uppdrag som instruktör: att leda herrgympa i Piteå med ett gäng gubbar som samlades varje torsdagkväll och tränade tillsammans. De var så rutinerade att jag började köra lite dansmoves med dem istället för bara benböj. Det var rörelseglädje ut i fingerspetsarna! Ja, och bara nu senast i november 2021 när vi äntligen fick ha en personalfest på mitt hemmagym Inpuls igen efter pandemin och hela gänget står och dansar discodans till låten ”We Are Family”. Då gick det inte att hålla emot tårarna. Rörelse och träning både förenar och förgyller livet!

Pass-/föreläsningsbeskrivningar


Nybörjaryoga med No Perfect Yoga

Varva ner och återhämta dig efter ett tufft styrkepass, grymma backintervaller eller boostande boxning med No Perfect Yoga. Under Work Out Åre bjuder jag på en klass med tema be kind. En mjukgörande klass för stela kroppar som uppmuntrar och påminner om att vara snäll, både mot sig själv, sin kropp och i mötet med andra.. Öppnar upp runt höfterna, baksida lår och lossar på spänningar i nacken och bröstryggen. Passar fint oavsett om du är nybörjare eller van

No Perfect Yoga är en nystartad plattform för yoga online med syftet att inspirera dig att upptäcka & göra yoga på ditt eget sätt. Sänka ribban för vad yoga är och kan vara. En prestigelös och okrånglig yoga där du gör det som känns bra för dig för dagen.

Goodmorning, SWEAT, SOUL and SUNSHINE!

En sömlös upplevelse med grym musik, högt tempo och massa kul. Kör den här klassen varje måndagsmorgon med mitt gäng på Inpuls i Luleå och det är lika roligt varje gång
Passet är uppbyggt på en enkel skala där jag beskriver den upplevda ansträngningen i olika delar i passet, och sen coachar deltagarna till att tex hitta skillnaden på hur tuff bake 2 är jämfört med backe 4. Går att anpassa så att alla nivåer kan vara med, oavsett hur van man är på spinningcykeln – eller hur seg man är i benen efter andra pass.

Visst sa jag att det är grym musik också? Varmt välkommen!

Just Dance!

Dans är ju bland det roligaste som finns och den här klassen är 45 min ren och skär dansglädje! Vi börjar med några låtar uppvärmning med enklare danssteg och rörelser och sedan lär vi oss en lite längre koreografi, följt av några maxade finallåtar innan vi varvar ner. Inspiration från bland annat dansaerobic, jazz och zumba.

Nivå: medel. Om du har kört någon form av dansklass med koreografi tidigare så kommer du känna dig trygg. Nivån på koreografi och utlärning är inte så pass avancerat att man är helt lost om det var länge sen man dansade, eller om man är nyfiken och vill prova dansa på Work Out Åre.