Mari Åkre

Jag är en positiv glädjespridare som hävdar bestämt att alla kan crawla och om du inte tror mig så kom på min nybörjarklass så får du se själv.
Att lära sig nya saker i vuxen ålder kräver mod och det är det bästa med att instruera nybörjarklasser. Lärande bygger på trygghet, tillit och glädje och så ett och annat magplask….
Ska du simma Vansbrosimningen så kan jag ha någon erfarenhet att dela med mig av.

Galenskaper att skryta om: 

*simmat mellan Åre och Östersund
*Simmat samtliga Vansbrosimningens distanser under Vansbroveckan 2019.

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?

Svårt att välja ut en upplevelse när man bor i byn som inte gör annat än levererar minnesvärda träningsupplevelser men en som sticker ut är en kväll i höstas då min vän Anette hade fått för sig att vi borde göra en mörkersimning i Åresjön innan simsäsongen var över.

Vattnet hade börjat bli kallt så med våtdräkt, neoprenstrumpor och handskar tog vi oss ner till Årestrand förväntansfullt pratandes om vilken tur vi hade som skulle få till ett sista pass innan det blev för kallt. Vi står en liten stund i skymningen och tittar upp på Skutan och ut över sjön innan vi glider i med våra safteyboyar som vi prepat med varsin ficklampa. Så simmade vi iväg i ett lugnt tempo rakt ut i mörkret bredvid varandra, ett armtag i taget likt två rislampor gled vi över sjön och det var magiskt. Det måste ha sett rätt coolt ut från land.