Norberto Lacourt

Redan som tonåring, efter några år som aktiv rugbyspelare och självlärd dansare, fick han förtroendet att träna andra yngre förmågor i rugbyns och dansens ädla konst. Idag har han mer än 16 års professionell erfarenhet som tränare.
Allt började efter det att han beslutade sig för att avsluta sin rugbykarriär och göra det mest naturliga, sadla om till gruppträningsinstruktör, eller aerobicsinstruktör som det hette på den tiden. Det ena ledde till det andra och ett gäng utbildningar senare kan ha titulera sig både personlig tränare, strength coach och CrossFit-tränare bland mycket annat.
Fram till för ett par år sedan var han en av Sveriges mest mångfacetterade tränare med allt från dans till kampsportspass i reportoaren, en egenskap som ledde till att NIKE signade honom till sitt tränarteam.
Energi och öga för detaljer präglar hans tränarstil och ”Hemligheten bakom att hålla sig i form är att aldrig sluta” är ett av hans motton.
Idag fokuserar han fullt ut på CrossFit och Sport performance som huvudtränare på CrossFit Verket & Verket Performance på Ekerö.

Hemsida: http://www.verketekero.se

Det visste du inte om mig!?
Jag är faktiskt utbildad möbelsnickare och har en meningslös talang att göra små miniatyrfigurer (mest djur) i aluminiumfolie ???

Jag kommer presentera följande på Workout Åre 2017!
Crossfit
Föreläsning; bryt ihop och gå vidare