Pernilla Gravenfors

Glad värmlänning som förälskade mig i besöknäringen för över 20 år sedan och förälskelsen sitter i fortfarande. Lärt mig dyrt av många misstag vill därför underlätta för andra genom att dela med mig. Finns så mycket litteratur om hur man är den perfekta företagsledaren, men om man inte är det, hur gör man då? Har arbetat med organisationsutveckling, konceptutveckling, service och värdskapsutbildning

Pernilla har jobbat med personlig utveckling och ledarskap inom hotellbranschen i 20 år. Under dessa år har hon samlat på sig massa erfarenhet av att leda sig själv och andra. Först på västkusten och sedan åtta år tillbaka i Åre, först som VD på Copperhill och nu som delägare och VD på Holiday Club Sport & Spa.

Hon har många personliga erfarenheter av att misslyckas och lyckas med att sätta mål och uppnå dessa. Pernilla har även uppdrag som mentor och coach sedan tio år. Pernilla delar med sig av sina erfarenheter och ger praktiska tips för att just du ska nå dina mål inom ledarskap, organisationsutveckling, värdskap och konceptutveckling

Pernilla har faciliterat och utbildat i Franklin Coveys utbildningar inom Ledarskap och 7-goda vanor i 6 år, även utbildad inom NLP, IPU och coachning.

Föreläsning: Från självmordsprojekt till Aprilskämt
Beskriver resan/expeditionen om hur vi vände Copperhill Mountainlodge från röda siffror till succé under åren 2009-2016 samt lanseringen och turnaround av Holiday Club i Åre. Delar med mig av misstag och framgångsfaktorer direkt från verkligheten. Berör ämnen som affärsutveckling, ledarskap, organisationsutveckling, konceptutveckling.