Polar är stolta över att vara samarbetspartner med Workout Åre även 2018. Vi kommer finnas på plats och erbjuda pulsbaserade klasser på hög nivå och visa att Polar står för både grym service, bra träning och kvalité. Nytt för i år är att du kan boka ett personligt pulsband i förväg för möjlighet att uppleva Workout Åre med puls hela helgen.
Vårt team är fantastiskt, tränare och presentatörer som är passionerade och levererar klasser man kommer ihåg och känner hela vägen in i hjärtat.
Tillsammans med Matthew Griffiths kan ni träna pulsbaserad 3D-träning ala Procedos, en oslagbar kombination. I cykelsalen möter ni eldsjälarna Jessica Claren, Jim Berg och Elin Wennman. Jim kommer dessutom kommer prata om hur och varför man bör träna med puls.
Workout Åre vore ju inte det samma om inte Jorge Mix får skaka lite rumpa och höja pulsen genom sin magiska dans. Som pricken över i:et tar tyngdlyftsproffset Patricia från Sports Club Education med er på en högpulsare till crossfit-upplevelse.
Ni kommer även få uppleva vårt fina samarbete med Les Mills och självklart utlovar vi bra erbjudanden i vår monter där vi gärna minglar och pratar med er.
Vi ser fram mot att träffa er, träna med er och ännu ett år vara med och skapa ett event utöver det vanliga.

Hemsida: http://www.polar.com