Seth Ronland

Årets förebild 2017. Driver utbildningsbolaget Evidensbaserad praktik för tränare och terapeuter.

Seth började sin karriär 2001 med min PT utbildning från American Council on Exercise, ACE. Idag består hans klientel av ett brett spektrum både geografiskt och målsättningsmässigt.

Seth är uppväxt på en bondgård där rörelse var hans vardag. Han fick även väldigt tidigt ett stort intresse för kosten. Vi 12-års ålder började han laga sin egen mat och läste sin första bok om kost vid denna ålder. Hans träning bestod av handboll, boxning, löpning, pingis, fotboll och friidrott. Han upptäckte tidigt att han älskade alla sorters idrott. 2001 valde Seth att utbilda sig inom fysträning och har därefter kontinuerligt fortsatt utbilda sig på både universitets- och kursnivå varje år.

”När man förstår att hälsa består av våra fundament rörelse, beteende och nutrition så tar aldrig utbildning slut. Därför kommer jag fortsätta utbilda mig tills den dagen jag lämnar mitt yrkesverksamma liv.

Beskriv din mest minnesvärda träningsupplevelse?
Har faktiskt få dåliga träningsupplevelser så svårt att sortera när man älskar att röra på sig. Men mest positiva minnen har jag från min barndom när jag och en kompis hade löpningstävlingar på de skånska slätterna en cyklade och en jagade. Distansen var 4km och det var då man lärde sig älska syra ?

Du vet väl om att du kan träna för Seth redan idag på www.yogobe.comanvänd koden: WORKOUTARE så får du den första månaden gratis!
https://yogobe.com/se/team/seth-ronland