En resa med oss på Springtime innebär att du vill resa iväg på en aktiv semester och uppleva något mer än på en vanlig resa.

Åker du med på något av våra träningsresor så är utbudet brett
och har ett minst sagt fullspäckat program vilket gör att det finns en träningsform som passar alla. Här har du möjlighet att prova nya pass och utmana dig själv. Med på våra träningsresor följer alltid en stor stab av Sveriges bästa instruktörer med och våra destinationer bjuder på härliga förutsättningar med bra klimat och fin atmosfär.
Våra löparresor går oftast till någon storstad i världen och här erbjuds du möjligheten att delta i ett lopp, marathon, halvmarathon, 10 km eller annan distans. Våra storstadsresor innehåller alla möjligheter med sightseeing, shopping, musikaler, hockey mm, så även om det bara är du ska springa så kan din vän eller partner följa med, vi tar hand om dem också. Med på våra löparresor finns alltid en eller flera svensktalande reseledare.
Våra specialresor,  äventyrs- och långresor innehåller också aktivitet så som vandring, bergsbestigning och även här möjlighet till att delta i ett lopp. Givetvis så åker vi inte så långt utan att uppleva det som man ska, safari, vandring eller det där besöket vid Stora Barriärrevet.
En resa med oss innebär att du bestämt dig för att du ska springa New York Marathon, dansa med Tobias i Thailand,  yoga med Malin på Mallroca eller helt enkelt bara vill prova något nytt!
Alla är välkomna att resa med oss, vältränade som otränade, singlar som par, barn som pensionärer, man som kvinna, våra resor är till för dig som vill vara aktiv, träna, umgås och uppleva något nytt. För dig som är lite nyfiknare på vad livet har att erbjuda, för dig som vill ta hand om dig  och som vill kunna njuta av livets goda och samtidigt uppleva spännande resmål.

Så, om du känner igen dig på något av ovan eller vill bli en sådan person så passar våra resor dig perfekt!

Välkommen till Springtime!