OM VITAMIN WELL

Vitamin Well startades 2006 med ambitionen att bredda det svenska dryckesutbudet med ett modernt alternativ till läsk och söta juicer. Både i USA och i Asien fanns det mängder med drycker som både var mindre söta och som innehöll nyttoämnen från exempelvis te eller vitaminer och mineraler.

Vi letade men kunde inte hitta en dryck som var god, mindre söt och innehöll tillräckligt mycket nyttoämnen. Därför bestämde vi oss för att ta fram en helt ny dryck i allt från smak och innehåll till utseende. En dryck som vi själva ville ha. För att lära oss om olika nyttoämnen och deras funktion tog vi hjälp av experter på kroppens ämnesomsättning. Vi utvecklade smaker och designade en flaska som vi själva tyckte om. Ett och ett halvt år senare, i maj 2008,  lanserades våra första vitamindrycker på Apoteket.

Vitamin Well är ett svenskt bolag där all produktion och utveckling sker i Sverige. Vitamin Well är en uppstickare och utmanare och vi drivs fortfarande av samma engagemang och innovation. Vi kommer alltid att sträva efter att ta fram ännu bättre, smartare och godare drycker.

Idag har Vitamin Well tre dryckeskategorier på marknaden; Vitamin Well Original som finns i nio olika smaker, Vitamin Well Stevia som är sötad med steviolglycosider och finns i tre olika smaker samt Vitamin Well Sparkling Water som finns i tre olika smaker.

Vi är stolta över dem alla och hoppas att du också kommer att gilla dem!

Hemsida: http://www.vitaminwell.se