Susanna Göransson

En beskrivning av dig som instruktör

År 2004 instruerade jag mitt första gruppträningspass och sedan dess har gruppträning varit min stora passion. Jag är egentligen utbildad civilekonom men jobbar idag heltid med konceptutveckling, onlineträning och gruppträning. Jag har gått de flesta typer av gruppträningsutbildningar som finns på marknaden och instruerar idag främst konditionsklasser, dans och Pilates. Det som kännetecknar mina klasser är energi, musikalitet och teamkänsla. Mitt mål är att deltagarna ska vara fyllda med mer glädje och energi efter passet än innan vi började.

Mest minnesvärda träningsupplevelse

Min mest minnesvärda träningsupplevelse är när jag hittade min första favoritinstruktör Lotta Åkebring på ett lokalt gym där jag växte upp. Hon var otroligt stark, energisk och karismatisk samtidigt som hon instruerade de roligaste BODYCOMBAT-passen jag någonsin varit på! Hon anordnade ofta teamklasser, mixade in gamla favoritlåtar och lyckades alltid skapa en riktig wow-känsla i salen. Jag blev en trogen stammis och tack vare henne inspirerades jag att själv utbilda mig till instruktör med målet att skapa samma känsla hos mina deltagare.